Starul NBA Nikola Jokici, testat pozitiv cu noul coronavirus. El s-a intalnit cu Novak Djokovici la Adria Tour

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 10:47
2364 citiri
Starul NBA Nikola Jokici, testat pozitiv cu noul coronavirus. El s-a intalnit cu Novak Djokovici la Adria Tour
Foto: Facebook / Nikola Jokic

Conform sursei citate, rezultatul pozitiv al lui Jokici ar fi venit in aceeasi zi in care un alt sportiv sarb de top, tenismenul Novak Djokovici, a dezvaluit ca el si sotia sa au contractat noul coronavirus.

Insa potrivit ESPN, Jokici ar fi fost testat pozitiv in urma cu o saptamana.

Djokovici si Jokici au fost impreuna la evenimentul Adria Tour, de la Belgrad, la mijlocul acestei luni, insa nu se poate trage concluzia ca intalnirea lor a jucat vreun rol in testele pozitive ale celor sportivi.

Jokici este asimptomatic. El trebuia sa se intoarca in SUA in aceasta saptamana, pentru a-si relua pregatirea cu echipa lui.

Nikola Jokici a fost unul dintre cei mai in forma baschetbalisti din NBA, in acest sezon, cu o medie de 20,2 puncte pe meci si 10,2 recuperari.

Sezonul NBA se va relua la 31 iulie, in Florida, la Disney World, meciurile urmand a se desfasura fara spectatori. Echipele vor ajunge in Florida intre 7 si 9 iulie pentru a incepe antrenamentele.

Novak Djokovici a anuntat, marti, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa participarea la Adria Tour, turneu organizat in Serbia si Croatia la initiativa sa.

El se alatura astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov si Borna Ciorici, de asemenea pozitivi, dupa participarea la Adria Tour.

In Serbia si Croatia, pentru ca masurile de distantare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate si participantii au fost vazuti jucand baschet, fotbal, tenis, imbratisandu-se in fata publicului, atat la Belgrad, unde a avut loc prima etapa a Adria Tour, cat si la Zadar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce "păcat" a comis jucătorul de top care a fost exclus pe viață din sport
Ce "păcat" a comis jucătorul de top care a fost exclus pe viață din sport
Jucătorul echipei Toronto Raptors, Jontay Porter, a fost exclus miercuri din NBA pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat că a oferit pariorilor informaţii despre meciurile sale şi ale...
Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant sunt cele trei mari vedete pe care selecţionata masculină de baschet a Statelor Unite se va baza la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară...
#djokovic, #NBA, #coronavirus, #nikola jokic , #baschet