Petitie online pentru redeschiderea salilor de sport! Cati oameni s-au alaturat demersului

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 10:57
2972 citiri
Petitie online pentru redeschiderea salilor de sport! Cati oameni s-au alaturat demersului
Sala fitness FOTO Vivasport

Inchiderea salilor de sport ii nemultumeste pe cei care frecventeaza constant cluburile de fitness, dar si pe proprietarii acestora.

O petitie online pentru redeschderea sailor de sport a fost semnata deja pana la aceasta ora de aproape 10.000 de persoane. Solicitarea a fost formulata de un jucator important pe aceasta piata, care aduce cateva argumente in sprijinul acestui demers:

Studiul SafeActive efectuat in octombrie 2020 de EuropeActive anunta: riscul de a contracta COVID-19 in cluburile de fitness este extrem de redus! Doar 0,78 infectii la 100.000 de vizite la cluburile de fitness!

Cu totii avem responsabilitatea de a respecta restrictiile si de a lupta impotriva acestei pandemii, iar una dintre cele mai eficiente modalitati este sa ramanem activi fizic intr-un mediu sigur si controlat, pentru un sistem imunitar mai bun si o sanatate mai puternica!

Este dovedit ca salile de sport sunt un mediu controlat si sigur, atunci cand urmeaza toate masurile de preventie, precum distantarea, igienizarea regulate a spatiilor si a echipamentelor inainte si dupa utilizare!

Toate studiile arata ca exista o rata foarte scazuta de raspandire a infectiilor in sali de sport. Noua inchidere a cluburilor de health & fitness nu va face decat sa diminueze sanatatea natiunii!

Exercitiile fizice s-au dovedit a preveni si, de asemenea, a ajuta la tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume: afectiunlei cardiovasculare, diabetul si obezitatea! De asemenea, au un rol major in prevenirea infectiilor tractului respirator.

Piscinele interioare au fost inchise oficial din 17 martie anul trecut. Inotul are beneficii extraordinare pentru sanatatea generala. De asemenea, scade riscul de boli despre care se stie ca prezinta riscuri mari pentru pacientii cu COVID-19. Deschiderea piscinelor interioare va oferi romanilor acces la beneficiile enorme pentru sanatate ale inotului si antrenamentelor acvatice, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

L-au dat disparut! Un fotbalist roman de top a fugit de la echipa sa

Interviu cu "adevaratul" Ronaldo: "Imi cer scuze tuturor mamelor pe care le-am facut sa sufere"

Familia si-a dat acordul! Imagini rare cu Michael Schumacher, facute publice

"Ceausescu ura sportul". Ce a propus dictatorul pentru a face economii

De ce nu il "inghite" Ciprian Marica pe Mirel Radoi

VIDEO "Eu am castigat?" Faza amuzanta cu Andreescu la Miami Open

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#sala fitness, #sala de sport, #club fitness, #inchdiere sali de sport, #petitie sali de sport , #stiri din sport