Reactia lui Ronald Gavril dupa inca o lupta pierduta in boxul profesionist

Duminica, 18 Februarie 2018, ora 12:34
4423 citiri
Reactia lui Ronald Gavril dupa inca o lupta pierduta in boxul profesionist
Foto: Facebook / Ronald Gavril

Boxerul roman Ronald Gavril a declarat ca americanul David Benavidez a fost mai bun decat el in meciul desfasurat sambata noaptea la Las Vegas si in care pugilistul de origine mexicana si-a aparat cu succes titlul de campion mondial WBC la categoria supermijlocie.

"A incercat sa ma bata. A fost un meci bun. A fost mai bun in noaptea asta. Ce pot sa mai spun? Ma intorc in sala, muncesc si incerc sa revin mai puternic", a declarat Gavril, citat de ESPN.

"Stiam ca va fi agresiv. Nu stie decat un lucru, sa puna presiune. Am folosit acest lucru in avantajul meu - jab, l-am lovit tot timpul si cand am vazut o bresa am profitat. Nu l-am facut KO, e un adversar dur. Am centura de campion la brau si priviti fata lui", a declarat, la randul sau, Benavidez.

Benavidez il umileste pe Ronald Gavril dupa lupta pentru titlul mondial: Te-am transformat in sac de box!

Benavidez (20 victorii, 17 KO) a castigat 400.000 de dolari pentru acest meci, in timp ce Gavril s-a ales cu 125.000 de dolari.

Boxerul roman Ronald Gavril a fost invins la puncte de americanul David Benavidez in meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sambata seara, intr-o gala desfasurata la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Benavidez, care l-a invins la puncte (decizie split) pe Gavril si in primul lor meci pentru titlul mondial, in septembrie, a primit decizia in unanimitate, cu 119-109, 120-108 si 120-108, la capatul unei confruntari pe care a dominat-o de la un capat la altul.

Meciul de sambata a fost o revansa a duelului din luna septembrie, cand Ronald Gavril (31 ani) a fost invins la puncte de David Benavidez (21 ani), tot la Las Vegas. Benavidez (20 ani in acel moment) a fost vazut invingator de doi arbitri-judecatori, cu 116-111 si 117-111, in timp ce Gavril (care l-a trimis la podea pe american in ultima runda) a fost creditat ca invingator de altul, cu 116-111.

In septembrie, David Benavidez a devenit cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar si cel mai tanar campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Ronald Gavril a ratat o noua sansa de a deveni al cincilea boxer roman campion mondial la profesionisti, dupa Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute si Adrian Diaconu.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Ronald Gavril reactie dupa esec Benavidez, #Gavril vorbeste lupta pierduta Vegas , #box