Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Primele reactii din lumea sportului la vestea mortii lui Kobe Bryant

Duminica, 26 Ianuarie 2020, ora 22:35
10431 citiri
Primele reactii din lumea sportului la vestea mortii lui Kobe Bryant
Foto: cnbc.com

Lumea sportului a oferit primele reactii emotionante la aflarea vestii care a cazut ca un traznet din partea presei americane, conform careia Kobe Bryant a murit la doar 41 de ani, dupa ce s-a prabusit in California la bordul unui elicopter.

Bryant s-ar fi prabusit in regiunea Calabasas, in California, impreuna cu alte 4 persoane, toti cei 5 oameni din elicopter fiind declarati decedati, asa cum Ziare.com v-a informat mai devreme:

Presa americana anunta moartea lui Kobe Bryant

Lumea sportului deja este in stare de soc la auzul acestei vesti. Din primele minute aceasta informatie socanta a facut inconjurul lumii, iar primul care a oferit o reactie este baschetbalistul grec Vasilis Spanoulis, care puncta pe pagina sa de Twitter: "Odihneste-te in pace, Kobe! Ne rugam pentru familia sa. E devastator sa auzim asa ceva...", puncta grecul pe pagina sa de Twitter.

De asemenea, Tom Brady, cel mai mare jucator de fotbal american din istorie, a postat si el: "Deja ne e dor de tine, Kobe...", scria Tom pe aceeasi pagina personala de Twitter.

Si fotbalistul lui Manchester City, Raheem Sterling, a tinut sa isi aduca si el un omagiu: "Sa te odihnesti in pace...o legenda", mai adauga fostul mare jucator de la Liverpool.

Pe pagina sa de Facebook, fostul mare portar al lui Real Madrid, Iker Casillas, a tinut sa scrie si el cateva randuri: "Condoleantele mele familiei, prietenilor, lumii baschetului si sportului in general! Odihneste-te in pace, Kobe...".

In onoarea performantelor sale, Lakers a facut un gest impresionant, retragand numerele 8 si 24, pe care le-a avut pe tricou. El a evoluat ca profesionist intre 1996 - 2016. Are 5 titluri cucerite, in 2000, 2001, 2002, 2009 si 2010.

In plus, se poate lauda si cu 2 medalii de aur la Olimpiada cu nationala SUA la baschet, in 2008 si 2012.

D.A.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#prime reactii lumea sportului moarte Kobe, #prime declaratii legende sport dupa moarte , #baschet