PariuriX.com lanseaza prima retea de socializare dedicata pariorilor romani

Advertorial
Marti, 20 Decembrie 2016, ora 09:00
16002 citiri
PariuriX.com lanseaza prima retea de socializare dedicata pariorilor romani

(P) PariuriX.com, cea mai mare si mai activa comunitatea de pariori din Romania, a lansat saptamana trecuta o noua platforma prin care pasionatii de jocuri de noroc pot interactiona intre ei, dar si cu favoritii lor, la fel ca pe orice alta retea de socializare.

Noul site a fost construit in urma viziunii pe care a avut-o insusi fondatorul comunitatii care a serbat recent implinirea a 10 ani de la infiintare.

Cadar Marius se astepta ca piata pariurilor online in 2017 sa explodeze, fapt pentru care le-a propus tuturor celor din aceasta nisa sa se focalizeze pe educarea pariorilor autohtoni in urmatorul an.

Pasionatii de pariuri se pot abona la ponturile specialistilor: Ionut Angheluta, Dan Stefanescu, Marius Hutu, Pescadorul, Ralco, Mirel Nicolaie si ceilalti, cu care pot sa si interactioneze si sa schimbe pareri.

Fenomenul pariurilor sportive a capatat o foarte mare amploare pe plan local in ultimii ani. Comunitatea pariorilor din Romania a mizat mereu pe educarea pariorilor si pe furnizarea informatiilor de care acestia au nevoie pentru a castiga, exclusiv in mod gratuit.

De aceea, pe site-ul PariuriX.com in momentul de fata sunt publicate aproape 10.000 de articole despre toate sferele jocurilor de noroc online: strategii comune dar si originale, experimente, statistici, sfaturi de la experti si multe altele. In egala masura, toate ponturile de pe site pot fi accesate in mod gratuit.

De altfel, administratorii PariuriX.com ii indeamna pe jucatorii romani sa nu plateasca niciodata pentru ponturi si sa nu creada in promisiunile efemere ale scamatorilor care promit marea cu sarea pe grupurile si paginile de Facebook.

Concursul Biletul Zilei de pe PariuriX.com este cea mai populara competitie intre pariori din tara. Cei mai buni dintre cei buni se lupta zilnic pentru a pune mana pe premiile ce insumeaza nu mai putin de 4.500 RON pe luna.

VEZI AICI CARE SUNT CELE MAI JUCATE 10 PONTURI DE ASTAZI IN ROMANIA!

In ceea ce priveste casele de pariuri online, comunitatea PariuriX.com le-a pregatit pasionatilor de adrenalina o serie de recenzii complete pentru toate agentiile licentiate in Romania la ONJN.

Cadar Marius este de parere ca nu este suficient ca pariorii sa joace la o singura agentie online pentru a realiza profit pe termen lung.

In acest sens, specialistii PariuriX.com au pregatit numeroase clasamente pentru a-i ajuta pe cei care vor sa aleaga casele de pariuri care li se potrivesc cel mai bine.

Astfel, pe site utilizatorii pot vedea care sunt agentiile cele mai populare in Romania, care sunt operatorii care ofera cele mai valoroase cote, care sunt cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri de pe mobil sau tableta si cele mai bune variante pentru iubitorii de pariuri live.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#retea socializare pariori pariurix ponturi pariuri , #stiri din sport