Optimile Champions League 9-10 martie: Dortmund, Juventus, Liverpool si PSG au prima sansa la calificare

Advertorial
Marti, 09 Martie 2021, ora 17:39
3243 citiri
Optimile Champions League 9-10 martie: Dortmund, Juventus, Liverpool si PSG au prima sansa la calificare

Dupa un week-end plin de meciuri intense, precum derby-urile oraselor Madrid (Atletico vs. Real 1-1) si Manchester (City vs. United 0-2) sau Der Klassiker (Bayern vs. Dortmund 4-2), fanii fotbalului european primesc o portie consistenta de spectacol garantat in UEFA Champions League.

Marti, 9 martie, de la ora 22:00, se joaca Borussia Dortmund vs. Sevilla si Juventus vs. FC Porto, iar miercuri, de la aceeasi ora, sunt programate partidele Liverpool vs. Leipzig si PSG vs. Barcelona.

Primele 4 partide din returul optimilor inseamna jocuri decisive, de totul sau nimic, deci ne putem astepta la momente epice pe teren, perfecte pentru a fi condimentate cu jocuri la pariuri, pentru un plus de adrenalina. Cotele la pariuri online UCL sunt deja afisate la Unibet, iar fiecare partida din aceasta inegalabila competitie vine cu sute de optiuni.

Borussia Dortmund - Sevilla

Borussia pare ca a decis rezultatul calificarii inca din meciul tur, cand a castigat cu 3-2. Insa Sevilla are experienta indelungata in cupele europene si nu este deloc exclus sa reuseasca sa intoarca rezultatul (in prima partida, chiar a deschis scorul, apoi a cedat la limita).

E clar genul de meci care promite o doza foarte ridicata de spectacol, iar spectacolul inseamna goluri. Un pariu combo pe Ambele Inscriu & Peste 2.5 goluri are cota 1.80 in oferta de pariuri online UCL la Unibet si ar putea fi unul foarte inspirat.

Argumentul este intarit si de evolutia celor doua protagoniste in weekend. Dortmund a cedat cu 4-2 pe terenul lui Bayern, iar Sevilla cu 2-1 la Elche.

Juventus - FC Porto

Juventus a intrerupt seria de 5 meciuri fara infrangere in intalnirile directe cu FC Porto, caci a pierdut in partida tur din optimi, la limita, 1-2. Prin urmare, FC Porto are un avantaj extrem de fragil, mai ales ca a incasat gol pe teren propriu. Astfel, Juventus poate sa se califice chiar si cu un scor de 1-0.

Formatia din Torino, care se lupta pentru titlu in Serie A, are 7 meciuri din 8 fara gol primit acasa in toate competitiile. La pariuri online, poate fi selectata varianta in care Nu inscriu ambele echipe - cota 1.83 la agentia de pariuri online Unibet.

Liverpool - Leipzig

Budapesta este orasul unde se decide calificarea dintre Liverpool si Leipzig. Britanicii pornesc cu un mare avantaj, caci au castigat cu 2-0 meciul tur. Totusi, Liverpool nu este in forma buna in Premier League (22 de puncte sub liderul Manchester City si 6 esecuri la rand pe Anfield), drept pentru care germanii spera la un rezultat neasteptat, deci vor da totul pentru atac. Stiti cu ce scor a castigat Leipzig in ultimele 3 deplasari din Bundesliga (la Schalke, Hertha si Freiburg)? 3-0, exact scorul care i-ar aduce calificarea miercuri in UCL!

Combinatia Ambele Marcheaza & Peste 2.5 goluri in meci din sectiunea Pariuri Combo la Unibet are cota 1.92 si poate fi o alegere buna in contextul acestui meci cu rezultat greu de prevazut.

PSG - Barcelona

Dupa ce au cedat in partida tur cu 1-4, catalanii cauta cel putin o iesire cu fruntea sus din Champions League din acest sezon, deci vor da totul pentru goluri multe si spectacol, cu gandul optimist la un miracol, la fel ca in 2017 (cota este 15.00 pentru calificarea celor de la FC Barcelona).

PSG se teme sigur de ofensiva spaniolilor, deci probabil nu va risca nimic, ci va miza pe defensiva. In concluzie, la pariuri online se poate merge pe un pariu pe Sub 3.5 goluri, la o cota excelenta, 1.77 la Unibet. Nici PSG si nici Barcelona nu au primit gol in victoriile din weekend.

Cand vine vorba despre UEFA Champions League, clientii Unibet au parte de cote excelente si promotii consistente. Acum, merita incercat concursul Predictor UCL, mai ales ca participarea nu presupune costuri, iar pentru a pune mana pe premiul de 125.000 RON trebuie doar sa raspunzi corect la 6 intrebari legate chiar de partidele de marti-miercuri. De asemenea, cei care mizeaza pre-meci cel putin 50 RON - cu functia Creare Pariu - pe orice meci din Liga Campionilor, la o cota de 1.40+, se vor bucura de extra Pariuri Live de 25 RON.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#pariuri sportive, #pariuri sportive online, #pariuri sportive sfaturi , #stiri din sport