Obiectiv indraznet pentru Mihai Leu, la 53 de ani

Miercuri, 07 Aprilie 2021, ora 10:15
1641 citiri
Obiectiv indraznet pentru Mihai Leu, la 53 de ani
Mihai Leu FOTO facebook

Primul roman campion mondial la box profesionist si ulterior campion national de raliuri, Mihai Leu, vizeaza in acest an la al treilea titlu national consecutiv la Categoria I in Campionatul National de Viteza in Coasta. Competitia va debuta chiar in acest weekend cu etapa de la Cheile Gradistei, acolo unde sunt asteptati aproximativ 80 de piloti de top.

Leu, care a implinit 53 de ani pe 13 februarie, a obtinut titlul in 2019 si 2020 cu cateva etape inainte de incheierea sezonului. La fel ca in acesti doi ani, hunedoreanul va fi prezent la start la bordul unui Ferrari 458 Challenge.

In 2020, Mihai Leu s-a lovit de ghinion la etapa de la Cheile Gradistei, acolo unde prima urcare s-a facut pe uscat si era favorit, iar a doua a fost pe o ploaie torentiala, care i-a creat mari probleme din punct de vedere al aderentei. A incheiat pe 3 la categorie, insa ulterior a recuperat in clasament si si-a adjudecat titlul.

"Acest sezon e o mare provocare pentru mine. Vin dupa doua titluri si este o mica presiune, dar evident ca imi doresc sa devin din nou campion. Vremea de la Cheile Gradistei este schimbatoare in aceasta perioada. Drept dovada, joi se anunta ninsoare, iar sambata, la recunoasteri va fi soare. Poate fi o loterie din punct de vedere al rezultatelor, se pot schimba rapid conditiile de concurs", a declarat Leu.

Sambata sunt programate mansele de recunoasteri si antrenamentele cronometrate la Cupa Cheile Gradistei, iar duminica, de la 13.30 va avea loc prima urcare din cele doua manse de concurs.

Fanii vor putea urmari evenimentul in direct.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FOTO. Mașina unică a lui Țiriac! Magnatul a primit o mașină de colecție produsă în 275 de exemplare
FOTO. Mașina unică a lui Țiriac! Magnatul a primit o mașină de colecție produsă în 275 de exemplare
Țiriac și-a adăugat în colecție o mașină pentru care a făcut comandă acum 5 ani. Este vorba despre un spectaculos model Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare....
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mihai Leu, #auto, #obiectiv, #53 ani , #stiri din sport