Marian Dragulescu, despre relatia cu prima sotie: "Ne bateam parte in parte, de multe ori ea sarea"

Marti, 03 August 2021, ora 01:416309 citiri
Marian Dragulescu, despre relatia cu prima sotie: "Ne bateam parte in parte, de multe ori ea sarea"
Marian Dragulescu si Larisa

Invitat la emisiunea moderata la Kanal D de catre Denise Rifai, gimnastul Marian Dragulescu (40 de ani) a facut o serie de declaratii incendiare despre felul in care a decurs prima sa casnicie, cu Larisa, in perioada 2006-2009.

"Am invatat in viata mea din greseli. Au fost si momente frumoase, si momente mai putin frumoase. A fost o relatie nociva, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rau din noi. Ne bateam parte in parte, de multe ori ea sarea, cat e ea de mica.

Eu sunt o persoana destul de calma, prefer sa raman calm. De multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea imi pare rau ca am facut-o. A fost singura relatie cu altercatii si cu certuri, in rest n-am mai ridicat mana la o femeie", a precizat sportivul care se afla in aceste zile la Campionatul European de la Basel.

"Niciodata nu mi-am batut copiii, imi plac copiii, nu i-am tratat niciodata diferit pe cei doi copii. Eu sper ca Larisa sa fie o mama buna pentru copii, ei traiesc impreuna cu mama lor, la Resita", a mai spus sportivul roman.