Manny Pacquiao a intrat in istoria boxului mondial la revenirea in ring, devenind cel mai batran campion mondial (Video)

Duminica, 21 Iulie 2019, ora 10:216172 citiri
Manny Pacquiao a intrat in istoria boxului mondial la revenirea in ring, devenind cel mai batran campion mondial (Video)
Foto: Twitter / ABS-CBN News

Manny Pacquiao a intrat sambata noaptea in istoria boxului mondial profesionist, fiind cel mai in varsta campion mondial dupa victoria pe care a repurtat-o cu Keith Thurman.

Boxerul filipinez Pacquiao a devenit la 40 de ani campionul mondial WBA la categoria welterweight. A fost o decizie mixta la capatul jocului cu Thurman in gala de sambata noapte, doi dintre judecatori i-au acordat victoria cu 115-112 lui Pacquiao, in timp ce al 3-lea a notat 114-113 pentru Thurman.

Dupa acest succes, Manny a ajuns la 62 de victorii din 71 de lupte la profesionisti (7 infrangeri, 2 remize, 39 de KO-uri), in timp ce Thurman tocmai a suferit prima sa infrangere din cariera, in abia a 30-a lupta disputata.

"Mi-au placut foarte mult fanii, va multumesc atat de mult ca ati venit aici. Sunt sigur ca sunteti fericiti pentru ca ati vazut o lupta buna. Chiar daca Thurman a pierdut, a dat ce avea mai bun. Nu este un adversar usor. Este un boxer bun, puternic. Cred ca sunt binecuvantat", au fost vorbele lui Pacquiao dupa victorie, conform CBS Sports.

Partida a avut loc la celebra MGM Grand Arena din Las Vegas.

Thurman a si declarat dupa lupta ca va dori revansa cu marele boxer din Filipine in 2020.

D.A.