Sotia lui Kobe Bryant, mesaj lacrimogen: "Felicitari, iubitule!" Ceremonia speciala la care Vanessa l-a omagiat pe legendarul baschetbalist

Duminica, 16 Mai 2021, ora 15:39
2927 citiri
Sotia lui Kobe Bryant, mesaj lacrimogen: "Felicitari, iubitule!" Ceremonia speciala la care Vanessa l-a omagiat pe legendarul baschetbalist
Kobe Bryant si sotia sa, Vanessa

Kobe Bryant a fost inclus oficial sambata seara in Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, informeaza CNN. Ceremonia trebuia sa aiba loc in august 2020, dupa decizia din luna aprilie a aceluiasi an, dar a fost amanata pentru acest 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, conform news.ro.

"Mi-as dori ca sotul meu sa fie aici pentru a accepta acest premiu incredibil. El si Gigi meritau sa fie aici pentru a asista la acest lucru. Gigi ar fi fost atat de mandra sa-si vada tatal inscris in Hall of Fame-ul baschetului. Nu va mai exista niciodata cineva precum Kobe. Kobe era unic. Era special, era umil in afara terenului, dar era cu adevarat o celebritate", a declarat sotia lui Bryant, Vanessa, la ceremonie, avand alaturi o alta legenda a baschetului, Michael Jordan.

"Felicitari, iubitule! Toata munca ta si toate sacrificiile au dat roade. Ai reusit! Acum esti in Hall of Fame. Esti un adevarat campion. Nu esti doar un MVP, esti un "mare" din toate timpurile. Sunt atat de mandru de tine. Te iubesc pentru totdeauna", a mai spus ea.

Printre cei noua fosti jucatori inclusi sambata s-au numarat fostul atacant al Minnesota Timberwolves si Boston Celtics, Kevin Garnett si fostul atacant al San Antonio Spurs Tim Duncan, care a rememorat ca a jucat impotriva colegilor sai de Hall of Fame, Garnett si Bryant.

"Esti cel mai bun cand te confrunti cu cei mai buni. Vreau sa-i multumesc regretatului, marelui Kobe Bryant, lui KG. Baieti, voi ati scos din mine tot ce este mai bun si asta mi-a adus tot ce este mai bine pentru mine. Va multumesc, baieti!", a spus Duncan.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, si alte sapte persoane au incetat din viata, la 26 ianuarie 2020, dupa ce elicopterul Sikorsky S-76B in care se aflau s-a prabusit langa Calabasas, o localitate aflata la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Kobe Bryant a castigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit doua medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucator din NBA in 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 si 2010, a fost selectiont de 17 ori pentru All Star Game si a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucator din meciul vedetelor.

Datorita talentului sau, Bryant a intrat in NBA din liceu. El a debutat in 1996, la varsta de 18 ani, doua luni si 11 zile, fiind cel mai tanar debutant din istoria NBA la acea data.

Kobe Bryant s-a retras din activitate in 2016, dupa 20 de ani petrecuti ca jucator al echipei Los Angeles Lakers.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Kobe Bryant, #Vanessa Bryant, #Hall of Fame , #stiri din sport