George Foreman a facut o dezvaluire neasteptata despre marele Muhammad Ali: "Mi-a spus-o chiar el"

Sambata, 09 Mai 2020, ora 22:2516571 citiri
George Foreman a facut o dezvaluire neasteptata despre marele Muhammad Ali: "Mi-a spus-o chiar el"
Foto: Captura YouTube

George Foreman, unul dintre cei mai mari pugilisti din istoria boxului, ajuns acum la 71 de ani, a facut cateva dezvaluiri interesante despre marele Muhammad Ali, considerat cel mai mare boxer al lumii.

In cartea "Muhammad Ali: The Life of a Legend", scrisa de Fiaz Rafiq, Foreman a povestit faptul ca Ali s-a temut mereu de o lupta cu Mike Tyson din cauza fortei sale uriase.

"Mi-a spus-o chiar Muhammad Ali. L-am intrebat - Crezi ca Tyson ne-ar putea bate pe vreunul dintre noi? - El mi-a raspuns - Omule, Tyson loveste atat de tare! - . Simtea ca Tyson e mai brutal decat orice adversar cu care a luptat. Mi-a spus o data ca nu avea incredere ca ar fi putut sa il invinga pe Mike Tyson", puncta Foreman in aceasta carte mai sus mentionata, potrivit talksport.com.

Ali a castigat 56 de meciuri din cele 61 disputate la profesionisti. Cu Foreman s-a luptat o singura data si l-a invins in finala pentru centura mondiala din 1974.

Totusi, exista doua voci care contrazic cele spuse mai sus, e vorba de Muhammad Ali Jr., fiul legendei, care afirma ca tatal sau l-ar fi invins usor pe Tyson, iar, de asemenea, si marele promoter Don King ar fi mers tot pe Ali "datorita tehnicii, a priceperii si a inteligentei sale".

Cassius Clay a murit pe 3 iunie 2016 dupa o lupta dura cu o boala grea, Parkinson.

D.A.