Floyd Mayweather povesteste cum a fost pacalit de japonezi

Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 14:01
6339 citiri
Floyd Mayweather povesteste cum a fost pacalit de japonezi
Foto: Instagram/Floyd Mayweather

Legenda boxului american Floyd Mayweather a anuntat ca a decis sa anuleze meciul pe care urma sa-l dispute impotriva luptatorului japonez de kickboxing Tenshin Nasukawa, pe 31 decembrie la Saitama.

"Vreau sa fie foarte clar ca eu, Floyd Mayweather, nu mi-am dat niciodata acordul pentru o lupta oficiala impotriva lui Tenshin Nasuwaka", a scris Mayweather pe contul sau de Instagram.

Intr-un lung mesaj, pugilistul in varsta de 41 ani a explicat ca a participat la o conferinta de presa, luni la Tokyo, in cursul careia "el si anturajul sau au fost complet destabilizati de noua turnura a evenimentelor".

Americanul sustine ca si-a dat initial acordul pentru un meci demonstrativ de trei reprize, rezervat "unui mic grup de spectatori bogati" care urmau sa plateasca "o suma foarte mare".

"Trebuia sa oprim imediat ceea ce s-a intamplat. Vreau sa-mi prezint scuze fanilor mei in legatura cu aceste informatii foarte inselatoare, care au fost difuzate in cursul acestei conferinte de presa. Pot sa va asigur ca si eu am fost total surprins de ceea ce s-a anuntat, fara acordul sau aprobarea mea", a continuat Mayweather.

Supranumit "Money" (Bani) datorita averii imense pe care a strans-o pe ringul de box, Floyd Mayweather a ramas neinvins in cursul carierei sale de pugilist profesionist, avand un bilant de 50 de victorii in tot atatea meciuri, 27 dintre ele castigate inainte de limita.

Campion mondial la cinci categorii diferite de greutate, el si-a anuntat retragerea in septembrie 2015, inainte de a reveni in ring pentru o lupta controversata, dar foarte bine remunerata, impotriva starului artelor martiale mixte (MMA), irlandezul Conor McGregor, pe care l-a invins in august 2017, la Las Vegas.

In ultimele saptamani, Mayweather lasase sa se inteleaga ca ar putea renuntat din nou la retragere pentru a-l infrunta intr-un meci revansa pe fostul sau mare rival, filipinezul Manny Pacquiao, sau sa-l infrunte pe rusul Habib Nurmagomedov, care tocmai l-a invins pe McGregor in MMA.

Miercuri, insa, "Money" si-a incheiat mesajul explicand ca este "un boxer retras, care castiga sume de bani fara precedent in lumea intreaga prin aparitii, discursuri si, uneori, mici demonstratii".

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Floyd Mayweather pacalit japonezi , #box
Comentarii