Floyd Mayweather ar putea reveni in ring pentru o lupta spectaculoasa: "Vreau sa primesc un cec cu noua cifre"

Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 12:29
3769 citiri
Floyd Mayweather ar putea reveni in ring pentru o lupta spectaculoasa: "Vreau sa primesc un cec cu noua cifre"
Foto: Instagram/Floyd Mayweather

Rusul Habib Nurmagomedov (30 ani), noul star al artelor martiale mixte (MMA), dupa victoria in fata irlandezului Conor McGregor, a repetat luni, la Moscova, cu ocazia prezentarii autobiografiei sale ca isi doreste un meci cu legenda boxului american Floyd Mayweather, in varsta de 41 de ani.

"Meciul nostru va fi de doua ori mai interesant (decat cel pentru titlul UFC la categoria usoara contra irlandezului Conor McGregor) . Doi luptatori neinvinsi si va fi interesant sa vedem care din cei doi va cadea sau va da inapoi...", a declarat luptatorul daghestanez intr-o conferinta de presa sustinuta la Moscova.

"Eu stiu ca o parte a presei si chiar oameni din echipa mea nu-mi dau nicio sansa in fata lui (Mayweather), ceea ce ma motiveaza si mai mult", a adaugat Nurmagomedov, care si-a pastrat titlul de campion la categoria usoara al UFC, cea mai importanta liga profesionista din MMA, dupa ce l-a invins pe starul irlandez Conor McGregor pe 6 octombrie.

Habib Nurmagomedov a revenit, totodata, asupra relatiilor cu McGregor, dupa ce meciul dintre cei doi s-a terminat cu o incaierare generala la Las Vegas.

"Nu a existat un dialog. De obicei, eu comunic normal, ati vazut, dar el, el cred ca si-a pierdut cumpatul sau altceva, dar nu a vrut sa-mi vorbeasca", a declarat el.

"Dupa meci, nu ne-am vazut. La ce bun?", a adaugat combatantul originar din republica rusa Daghestan.

Boxerul american Floyd Mayweather a declarat, luna trecuta, ca este pregatit sa-l infrunte pe rusul Habib Nurmagomedov.

"Ne vom bate", a spus Mayweather, in varsta de 41 de ani, pe site-ul specializat TMZ Sports.

"Cand il voi infrunta pe Habib, vreau sa primesc un cec cu noua cifre, adica mai mult decat am castigat cu McGregor", a mai spus cel supranumit "Money", aluzie la averea sa colosala adunata in ringul de box, precizand ca acest meci ar trebui sa se desfasoare dupa regulile boxului.

Mayweather, care l-a invins la randul sau pe Conor McGregor intr-un meci de box, desfasurat in august 2017 la Las Vegas, i-a raspuns luptatorului rus printr-un mesaj postat pe Facebook, adresat retelelor de televiziune. "CBS, Showtime si MGM Grand, scoateti carnetele de cecuri", a scris pugilistul american, inainte de a parafraza sloganul electoral al presedintelui Donald Trump: "Let's make Las Vegas great again".

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Habib Nurmagomedov Floyd Mayweather , #box
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
decat sa vad box amical,mai bine vad folbal amical