Elina Svitolina si Kiki Bertens s-au retras de la US Open

Vineri, 07 August 2020, ora 17:43
3331 citiri
Elina Svitolina si Kiki Bertens s-au retras de la US Open
Foto: Facebook/ Elina Svitolina

Jucatoarele Elina Svitolina, locul 5 WTA, si Kiki Bertens, numarul 7 mondial, s-au retras de la turneul de grand slam US Open.

Svitolina a precizat, intr-un comunicat, ca simte ca nu poate face deplasarea in SUA fara sa-si puna echipa si fara sa se puna pe sine in mare pericol.

Bertens s-a retras din cauza restrictiilor impuse de guvernul olandez, conform carora cei care se intorc din Statele Unite trebuie sa stea in carantina doua saptamani.

Dintre jucatoarele din top 20, s-a retras de la competitia americana si Ashleigh Barty, liderul mondial.

Este posibil ca si Simona Halep sa aleaga sa nu participe la US Open. Ea inca nu a luat o decizie cu privire la acest turneu, insa a afirmat ca in conditiile actuale cel mai probabil nu va merge in SUA.

US Open ar trebui sa se desfasoare la datele initiale, 31 august - 13 septembrie, fara spectatori si cu un strict protocol sanitar. La acest grand slam nu vor exista calificari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Jucătoarea română de tenis Miriam Bianca Bulgaru s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a...
Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia, a doua favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa), dotat...
#jucatoare, #tenis, #echipa, #turneu , #stiri din sport
Comentarii
Poza alex-7
alex-7
rank 5
...iar fata lui Shrek va abandona la Praga si nu va participa la US