Una dintre cele mai frumoase sportive din România s-a retras din națională FOTO

Luni, 20 Septembrie 2021, ora 18:2810128 citiri
Una dintre cele mai frumoase sportive din România s-a retras din națională FOTO
Claudia Pop Cuic. Foto: Facebook / Federația Română de baschet

Claudia Pop Cuic a decis să îşi încheie cariera la nivel de echipă naţională şi a anunţat că, după un deceniu dedicat reprezentativei, a decis să se dedice fiicei sale şi carierei la nivel de club.

În vârstă de 32 de ani şi componentă în acest sezon a echipei turce Bursa BSB, Claudia Pop Cuic şi-a explicat decizia.

”Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa naţională după naşterea fiicei mele. Am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare şi mândrie, de fiecare dată recunoscătoare pentru că sunt convocată şi pentru că pot cânta imnul, purtând tricoul în care am visat să joc de când eram copil.

Având în vedere vârsta, accidentările, intervenţiile chirurgicale la care am fost supusă în ultimii ani şi, nu în ultimul rând, faptul că am devenit de curând mamă, pur şi simplu cred că este timpul să fac un pas în spate şi să las locul altor jucătoare să vină din urmă”.

Baschetbalista le-a mulţumit fanilor care au susţinut-o de-a lungul timpului, alături de colege, antrenori şi membrii stafurilor tehnice, precum şi FR Baschet.

Jucătoarea, care este soţia managerului de la U BT Cluj, Branko Cuic, a jucat pentru naţionalele României la diferite niveluri de vârstă din 2009. În această vară a fost componentă a reprezentativei tricolore la JO de la Tokyo, unde România s-a clasat pe locul 7.

Claudia Pop Cuic. Foto: Instagram

Claudia Pop Cuic. Foto: Instagram