Ciprian Marica ripostează după ce a fost acuzat de înșelăciune de Ilie Năstase

Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 15:15 8255 citiri
Ciprian Marica și Ilie Năstase FOTO Facebook

Ilie Năstase susține că a fost păcălit de Ciprian Marica pentru ca fostul tenismen să fie scos din Fundația care îi poartă numele și care deține dreptul de folosință al Bazei Sportive Voința.

"Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul! Mă duc la poliție, peste tot", a comentat Ilie Năstase.

Fostul fotbalist s-a enervat atunci când a fost contactat de ProSport pentru a comenta acuzațiile pe care i le aduce Ilie Năstase.

„Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.red. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News