Carmelo Anthony a fost concediat dupa doar cateva luni

Vineri, 16 Noiembrie 2018, ora 12:04
3220 citiri
Carmelo Anthony a fost concediat dupa doar cateva luni
Foto: Instagram/Carmelo Anthony

Houston Rockets a decis sa se desparta de veteranul Carmelo Anthony, care a disputat doar zece meciuri in tricoul echipei texane, anunta liga profesionista nord-americana de baschet (NBA).

"Dupa lungi discutii interne, Rockets a decis sa se desparta de Carmelo Anthony, iar acum lucram la gasirea unei solutii", a explicat managerul general al lui Rockets, Daryl Morrey.

"Carmelo a avut mereu o abordare extraordinara de cand ni s-a alaturat si a acceptat fiecare rol care i-a fost incredintat pe teren de antrenorul Mike d'Antoni. Adaptarea pe care am avut-o in vedere atunci cand Carmelo a ales sa vina aici nu s-a produs si din acest motiv an considerat ca este mai bine pentru el sa-si gaseasca o noua provocare", a adaugat Morrey.

Carmelo Anthony, in varsta de 34 ani, a venit la Houston in aceasta vara, cand a semnat un contract pe un an, cu un salariu minim pentru un jucator veteran, in valoare de 2,4 milioane dolari.

El a ratat ultimele trei meciuri ale lui Rockets, oficial din cauza unei maladii, insa zvonurile despre plecarea sa circulau deja de mai multe zile, din cauza incompatibilitatii stilului sau de joc cu cel al echipei din Houston.

In zece meciuri disputate pentru Rockets, in care doar doua ca titular, "Melo" a reusit o medie de 13,4 puncte si 5,4 recuperari, in 29,4 minute jucate pe partida.

Houston Rockets, cea mai bun echipa a sezonului regulat in editia trecuta din NBA, a avut un debut modest in acest sezon, ocupand doar locul al 12-lea in Conferinta de Vest, cu 6 victorii si 7 infrangeri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Carmelo Anthony Houston Rockets , #baschet