BC CSU Sibiu a transferat un american

Duminica, 19 Iulie 2020, ora 17:10
2169 citiri
BC CSU Sibiu a transferat un american
Foto: Facebook / BC CSU Sibiu

Americanul Marquis Addison este noul baschetbalist al lui BC CSU Sibiu, a anuntat site-ul clubului.

Echipa sibiana si-a acontat, in perspectiva sezonului 2020/2021, serviciile lui Marquis Addison, un jucator de 28 de ani. El a evoluat ultima oara in Elvetia, la Lions de Geneve, cu care a terminat pe locul al treilea stagiunea anterioara.

Nascut pe 16 decembrie 1991, Addison (1,93 m) este un guard inteligent si un shooter extrem de talentat, cu procentaje bune de la 3 puncte.

El a facut pasul spre Europa imediat dupa terminarea colegiului (Missouri Southern State University) si a acumulat experienta vasta in Danemarca (Horsens IC, 2014/2016), Israel (Maccabi Rehovot, 2016/2017) si Franta (Liga a 2-a, Denain ASC Voltaire).

El a jucat, din stagiunea 2017/2018, pentru Lions de Geneve, unde a evoluat si in stagiunea precedenta, avand medii statistice de 16 puncte, 4 recuperari, 3,8 assisturi si 1,6 interceptii, cu 41% procentaj de la 3 puncte, in meciurile din sezonul 2019/2020.

"Sunt foarte entuziasmat sa ma alatur familiei galben-albastre sibiene.

Am fost in contact cu antrenorul Dan Fleseriu, in ultimii ani, si sunt incantat ca, in sfarsit, voi avea sansa sa joc sub indrumarea lui. Am auzit lucruri extraordinare despre fanii Sibiului si abia astept sa le oferim spectacol", a marturisit Marquis Addison.

"Ma bucur tare ca am reusit sa ajungem la o intelegere cu Marquis. E un jucator experimentat, pe care mi l-am dorit si in sezoanele precedente.

Ma bucur ca va evolua pentru noi si sunt sigur ca o va face la acelasi nivel de eficienta ca in celelalte campionate in care a evoluat, daca nu mai mult decat atat", a spus Dan Fleseriu.

Pana in acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper, Marquis Addison, Rolland Torok, Lucas Tohatan, Aurelian Gavriloaia si Robert David Stan

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#transfer american pentru csu sibiu baschet , #baschet