Cum arată terenul pe care Ciprian Marica i l-ar fi "furat" lui Ilie Năstase: e o comoară pentru imobiliari FOTO

Vineri, 12 Noiembrie 2021, ora 12:49 8923 citiri
Ciprian Marica și Ilie Năstase FOTO Facebook

Ciprian Marica a reușit să pună mâna pe Baza Sportivă Voința, după ce l-a scos pe Ilie Năstase din Fundația care poartă numele fostului tenismen.

Ciprian Marica a reușit, printr-o acțiune judecătorească, să îl scoată pe Ilie Năstase din actul constitutiv al fundației Ilie Năstase. În locul fostului jucător de tenis au apărut tatăl și unchiului lui Marica.

Marica l-ar fi păcălit pe Năstase să semneze niște acte, care până la urmă l-ar fi "îngropat" pe Nasty, susține fostul jucător de tenis, care s-a declarat șocat de manevra lui Marica.

Fotbalistul a intrat astfel în posesia unui teren pe care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu l-a atribuit direct Fundației Ilie Năstase pe 60 de ani!

E un teren de 6 hectare aflat pe malul lacului Floreasca, care ar putea fi o adevărată comoară pentru dezvoltatorii imobiliari.

Marica a amenajat aici un teren de fotbal de dimensiuni reduse și un altul sintetic acoperit pentru "miuțe". Lângă, se află câteva terenuri de tenis.

El declară că nu intenționează să schimbe destinația complexului, deși susține că ar avea dreptul să construiască un hotel pe acest teren.

"Când încerci să faci ceva frumos, încep să apară probleme. M-aș bucura să pot construi un hotel, dar deocamdată fac fotbal și tenis. Aș putea să fac, dar deocamdată nu am bani.

Prin hotărârea de guvern, avem voie să facem hotel, dar nu e cazul. Încercăm să facem o academie de tenis și încep să prindă contur lucrurile", a spus Marica la DigiSport.

El susținea aseară că totul e lapte și miere între el și Năstase. "Am avut mai multe discuții cu Ilie Năstase, dar niciodată în contradictoriu. Nu m-aș certa cu el pentru nimic în lume. Îl respect, e finul meu, dacă e vreo neînțelegere o rezolv cu el amical. Nu există un conflict și nu ar putea exista pentru că eu aș ceda întotdeauna".

Însă Ilie Năstase susține că Marica l-a păcălit.

Baza Sportivă Voința (Foto Facebook MaricaNăstase Sports Club)

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News