Cat de grea e viata de animatoare, in lumea barbatilor: "Daca esti draguta si proasta, esti terminata". Abuzurile au fost scoase la lumina

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 17:54
Autor: Teodor Serban
Cat de grea e viata de animatoare, in lumea barbatilor: "Daca esti draguta si proasta, esti terminata". Abuzurile au fost scoase la luminaFrancesca Sofia Novello

Modelul de origine italiana Francesca Sofia Novello (27 de ani), partenera de viata a multiplului campion mondial de motociclism Valentino Rossi (42 de ani), a acordat un interviu incendiar in care a vorbit fara ocolisuri despre neplacerile prin care a trecut in calitate de animatoare la curse.

Implicat in cntinuare in circuitul Moto GP, Valentino a cunoscut-o pe actuala sa iubita chiar pe circuit, Francesca fiind la un moment dat una dintre tinerele care ii acompaniau pe piloti pe pista de concurs si le tineau umbrelutele pentru umbra, inainte de start.

"E un mediu masculin. Trebuie sa fii desteapta. Nu poti fi doar o fata zambitoare. Trebuie sa inveti sa fii respectata. Daca esti draguta si proasta, esti terminata", a declarat Francesca pentru Vanity Fair.

"Face parte din joc, se intampla. La 19 ani nu e usor sa lucrezi cu oameni care se uita lung la tine si care te ating pe fund atunci cand faci o poza cu ei", si-a mai amintit italianca despre abuzurile la care a fost supusa.

 Articol citit de 4922 ori

    Citeste si:
    Comentarii