10 sportivi si hobby-urile lor improbabile (Galerie foto)

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 18:37
7402 citiri
10 sportivi si hobby-urile lor improbabile (Galerie foto)

Intrebati de hobby-uri favorite, adesea, sportivii dau raspunsuri obisnuite. Ca le place sa citeasaca, sa mearga la cinema sau sa se intalneasca cu prietenii. Mai rar, e adevarat, declaratiile lor surprind. Astfel, unii sunt colectionari de arme, ceasuri, pantofi de sport, in timp ce altii cresc serpi sau rechini. Sunt insa si sportivi care practica magia, dansul clasic ori joaca bingo.

Va prezentam 10 practicieni ai sporturilor diverse (fotbal, automobilism, box, baschet) cu alte pasiuni decat cele care le-au adus glorie, asa cum reiese de pe portalul L"Internaute

1. Mike Tyson, columbofil

Fostul campion al boxului creste acasa mii de porumbei calatori, pe care ii pregateste si pentru a participa la diferite concursuri. Canalul Tv "Animal Planet" a difuzat, in 2011, o emisiune consacrata acestui hobby al lui Mike Tyson.

2. Rio Ferdinand si dansul clasic

Fundasul lui Manchester United iubeste dansul clasic pe care il practica de cand era adolescent. A frecventat Scoala de Balet din Londra (cand avea intre 11 si 15 ani).

3. Fernando Alonso si magia

Cand nu face tururi de pista, face exercitii de magie, o pasiune din copilarie. Pilotul de Formula 1, component al team-ului Ferrari, isi dovedeste maiestria in fata colegilor sai, dar si in fata jurnalistilor. Spaniolul profita de acest talent pentru a sprijini numeroase acte caritabile (gale sau operatiuni speciale).

4. Tim Duncan si armele taioase

Baschetbalistul lui San Antonio Spurs, detinator al 4 inele NBA si ales de doua ori cel mai bun jucator din Liga, este colectionar de spade, cutite sau sabii. De pilda, are o sabie de samurai, cu o lungime de 1,2 metri. Ii mai plac literatura (povestile SF) si jocurile video de acelasi gen.

5. Manuel Almunia si Al Doilea Razboi Mondial

Portarul celor de la Arsenal Londra se arata foarte pasionat de istoria celui de-Al Doilea Raboi Mondial, dupa ce a vizionat filmul lui Steven Spielberg (Saving private Ryan). De atunci merge prin muzee, citeste carti de istorie si discuta cu supravietuitorii arunci cand i se ofera ocazia.

6. Floyd Mayweather si ceasurile personalizate

Atras de haine de blana si de ceasuri de lux, lui Floyd ii place sa se afiseze pe Twitter cu ultimele achizitii: ceasuri personalizate cu diamante. Toate, marci prestigioase: Audemars Piguet, Franck Muller, Jacob &Co, Rolex etc. Se spune ca pentru aceste versiuni ar fi oferit suma astronomica de 5,3 milioane de dolari.

7. Cristiano Ronaldo si Bingo

Pe langa fotbal, o alta competitie cu adrenalina in exces iubita de Ronaldo este... Bingo. Un cadou primit de Craciun (DVD bingo) in 2007 i-a trezit pasiunea. "Este palpitant sa astepti mult timp ultimul numar de care ai nevoie si apoi sa vezi pe unul dintre prietenii tai, impotriva caruia joci, ca-l obtine inaintea ta", a declarat renumitul fotbalist unei publicatii portugheze.

8. Chad Brown si herpetologia

Fostul jucator de fotbal american a putut sa-si satisfaca pasiunea pentru herpetologie, stiinta ce studiaza reptilele si batracienii. Fascinat de serpi, a deschis o profitabila afacere. Asa a ajuns in top Pro Exotics Reptiles (Littleton).

9. Gilbert Arenas si rechinii

Dupa serpii lui Chad, urmeza rechinii lui Gilbert Arenas. Washington Post vorbeste de sume considerabile alocate "chiriasilor" sai, precum si celor care se ocupa de ingijirea lor.

10. Dwyane Wade si pantofii sport

Terminam cu impresionanta colectie a jucatorului formatiei de baschet Miami Heat, cel care detine o camera intreaga dedicata pantofilor de sport. Diversitatea este asigurata. De la Converse pana la Nike.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#galerie foto sport, #hobby sportivi, #cristiano ronaldo, #Fernando Alonso , #stiri din sport