Pintea a ignorat criticile lui Iohannis si a mers intr-un nou control, noaptea, la spital

Miercuri, 17 Aprilie 2019, ora 12:43
7552 citiri
Pintea a ignorat criticile lui Iohannis si a mers intr-un nou control, noaptea, la spital
Foto: Facebook/Sorina Pintea

La putin timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a acuzat ca vizitele inopinate facute de Sorina Pintea la spitale reprezinta doar o campanie de imagine, ministrul Sanatatii a facut un nou astfel de control.

Sorina Pintea a fost in noaptea de marti spre miercuri in vizita neanuntata la Spitalul din Sinaia si s-a declarat multumita de conditiile gasite acolo.

Managerul unitatii medicale din Sinaia a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca ministrul a spus ca a gasit curat si ca, in general, s-a declarat multumit de conditiile din spital.

"M-am prezentat azi noapte la spital si am prins exact partea de concluzie si, intr-adevar, doamna ministru a fost multumita vizavi de curatenie si de tot ce a gasit. A vizitat toate sectiile si liniile de garda, saloanele, cabinetele, terapie intensiva, absolut tot. Nu ne-a sesizat nimic in neregula, raspunsul final a fost ca a ramas incantata de ceea ce a vazut", a afirmat managerul Spitalului Sinaia, Mariana Miu Grigorescu, citata de Agerpres.

Potrivit acesteia, ministrul a ajuns la spital in jur de 12 noaptea, a discutat cu cadrele medicale si persoanele care asteptau la Urgente.

"Tinand cont ca era ora 12 noaptea, cu pacientii mai putin a discutat, a vorbit cu medicii de garda, cu personalul, cu cei din sala de asteptare de la Urgente", a mai precizat managerul Spitalului Sinaia, Mariana Miu Grigorescu.

Marti, presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa Guvernului PSD-ALDE si s-a legat si de controalele efectuate in spitale de Pintea pe care seful statului le considera doar o campanie de imagine.

In replica, Pintea a transmis ca printre institutiile din domeniul medical decorate marti de Iohannis se numara si cele din Constanta si Cluj care, potrivit ministrului, au probleme serioase.

"Daca acestea sunt spitalele pe care le considera bune pentru pacientii din Romania, eu nu le consider si nici partidul din care fac parte", a spus Sorina Pintea.

Citeste detalii despre alte controale facute de Pintea si ce urmat dupa:

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Sorina Pintea control spital Spital, #Sorina Pintea control spitale , #ministrul Sanatatii