Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea: Am de aparat o imagine cat Casa Poporului

Duminica, 01 Martie 2020, ora 19:28 8873 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Marian Pop

Senatorul Liviu Pop depune plangere penala pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD.

Pop spune ca are de aparat o imagine "cat Casa Poporului" si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

"Bineinteles, saptamana viitoare, avocatul meu va face lucrul acesta (depunerea plangerii penale, n.red.). Eu am o iamgine cat casa Poporului, daca pot sa spun asa", a declarat Liviu Pop.

Fiul Sorinei Pintea sustine ca a fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop, care l-a rugat sa se intalneasca urgent cu cineva. Ajuns la o pizzerie din Baia Mare, Ionut Pintea a constatat ca s-a intalnit exact cu denuntatorul din dosarul mamei sale, care i-ar fi spus ca i-a mai dat patru transe de bani senatorului PSD Liviu Marian Pop.

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, senatorul Liviu Pop a recunoscut ca a vorbit la telefon cu Ionut Pintea, dar a negat toate acuzatiile referitoare la transele de bani.

Tribunalul Bucuresti a decis, sambata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitiva. Ea este acuzata ca a luat de mita sumele de 10.000 de euro si 120.000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com