In ultima zi de mandat, Pintea a numit-o pe Adriana Cotel, apropiata a lui Valcov, la conducerea Institutului Fundeni

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 21:20 6787 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Adriana Cotel

In ultima zi ca ministru demis al Sanatatii, Sorina Pintea a decis o numire controversata.

Pintea a numit-o pe Adriana Cotel, fost presedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, dar cunoscuta si ca o apropiata a lui Darius Valcov, in functia de manager al Institutului Clinic Fundeni.

Informatia a fost facuta publica de deputatul USR Emanuel Ungureanu

"INCREDIBIL! Ultima mizerie a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea!

Mincinoasa pesedista, Pintea a numit-o AZI, prin ordin de ministru, pe fosta tiitoare a lui Valcov, fosta presedinta CNAS, Adriana Cotel, manager la...Institutul Clinic Fundeni! PSD trebuie sa dispara cu toate pintele si valcoavele care sugruma sistemul sanitar!

Tupeul Sorinei Pintea este incredibil si arata firea rapace si lacoma de putere a acestei doamne, care a pacalit multa lume cu lacrimile de crocodil, produse la comanda, la ore de maxima audienta!", a scris Ungureanu pe Facebook.

Despre aceasta numire a scris pe Facebook si Carmen Uscatu, una dintre fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata. "A numit-o din pix, prin Ordin de ministru, pe Adriana Cotel, manager la @Institutul Clinic Fundeni. O persoana fara niciun merit", a notat Uscatu pe Facebook., intr-o postare numita "Jurnal de ministru. Sorina Pintea - rezultate la final de mandat".

In ianuarie, Adriana Cotel a fost numita presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, la trei luni dupa ce fusese numita la sefia Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

De la CNAS ea a fost demisa in luna iunie.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News