Curtea de Apel a intors decizia: Sorina Pintea nu scapa de controlul judiciar

Vineri, 22 Mai 2020, ora 09:08 6366 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea sa revina sub control judiciar, dupa ce tribunalul hotarare la inceputul lunii sa ii ridice aceasta masura preventiva.

"Admite, contestatia formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - DNA - Structura Centrala, impotriva incheierii din 11.05.2020, a judecatorului de camera preliminara din cadrul Tribunalului Bucuresti - Sectia I Penala, pronuntata in dosarul penal cu nr. 9657/3/2020/a1.

1 Desfiinteaza incheierea contestata si rejudecand dispune: Mentine, ca legala si temeinica, masura controlului judiciar a inculpatei Pintea Sorina, masura preventiva luata prin incheierea nr. 81/CO-DL.06.03.2020 a Curtii de Apel Bucuresti", este minunta Curtii de Apel Bucuresti. Decizia este definitiva.

Amintim ca Tribunalul Bucuresti a dispus pe 11 mai revocarea masurii controlului judiciar in cazul Sorinei Pintea.

Pe 30 aprilie, Sorina Pintea, la data faptei manager al Spitalului Judetean de Urgenta 'Dr. Constantin Opris' din Baia Mare, judetul Maramures, a fost trimisa in judecata pentru comiterea infractiunii de luare de mita.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com