Sorin Rosca Stanescu e ca si exclus din PNL: Raman senator independent (Video)

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 16:10
3668 citiri
Sorin Rosca Stanescu e ca si exclus din PNL: Raman senator independent (Video)
Foto: Digi 24

Conducerea Partidului National Liberal a votat, luni, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din PNL.

47 dintre liderii liberali au votat pentru excluderea senatorului din partid, in vreme ce 5 dintre ei au votat impotriva, transmite B1 TV. Excluderea senatorului din partid va fi dezbatuta in delegatia permanenta.

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, SRS a spus ca trebuie asteptata finalizarea anchetei. De asemenea, el a precizat ca va deveni senator independent.

Intrebat daca a discuta cu Crin Antonescu de la publicarea comunicatului de catre Parchetul General, Rosca Stanescu a spus ca "nu asupra acestui subiect", sustinand, de asemenea ca nu a vorbit cu niciun membru PNL despre aceasta situatie si ca nu a fost sunat de nimeni inaintea excluderii sale.

"Documentele nu ma privesc, cu atat mai mult ca sunt dintr-un dosar penal. Daca sunt niste falsuri vreau sa stiu cine le-a facut. Sa nu uitam ca noi nu avem decat un comunicat evaziv al Parchetului General, nu stim cum s-a controlat, trebuie sa asteptam sa vedem o ancheta dusa pana la capat", a precizat SRS.

Regretul lui SRS - ca documentele care-l incriminau pe Basescu nu sunt reale

Anterior anuntarii deciziei, la iesirea din sedinta Biroului Politic Central PNL, Sorin Rosca Stanescu (SRS) a spus ca este "o infrangere faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente".

Totodata, el a infirmat orice asociere cu Dan Voiculescu si cu Radu Stroe pentru o eventuala suspendare a presedintelui.

Antonescu are sustinere pentru excluderea lui SRS din PNL

"Le-am mai spus colegilor liberali ca in toata istoria aceasta nu a existat nicio legatura intre mine si domnul Voiculescu sau domnul Stroe. Le-am mai spus colegilor mei ca eu voi ramane acelasi liberal si-l voi sustine pe domnul Crin Antonescu. (...) Este o infrangere a mea faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente. (...)

Eu nu cred in cifra 13, dar cred ca atunci cand esti pe piata cu foarte multe dezvaluiri, cand esti incisiv, risti sa cazi in capcana", a precizat senatorul, luni, la iesirea din sedinta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#SRS exclus PNL, #Sorin Rosca Stanescu excludere partid, #PNL excludere , #PNL