Antonescu: Daca documentele lui SRS sunt false, propun sa fie exclus din PNL (Video)

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 20:43
3955 citiri
Antonescu: Daca documentele lui SRS sunt false, propun sa fie exclus din PNL (Video)
Foto: B1 TV

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, vineri seara, ca va cere ca senatorul Sorin Rosca Stanescu sa fie exclus din partid daca se dovedeste ca documentele pe care le-a prezentat si care il incrimineaza pe presedintele Traian Basescu sunt false.

"Daca intr-adevar Sorin Rosca Stanescu a aruncat pe piata niste documente false, eu voi face propunerea excluderii din PNL, pentru ca un senator al Romaniei si un senator liberal nu poate face asta.

Noi vom lupta pana la capat cu Traian Basescu, dar asemenea mijloace nu pot fi permise impotriva nimanui. (...) Daca domnul Traian Basescu are sa-i puna intrebari lui Sorin Rosca Stanescu, din perioada in care erau foarte apropiati, poate sa o faca", a declarat Crin Antonescu, la Realitatea TV, in contextul scandalului din ultimele zile, in care Sorin Rosca Stanescu a facut mai multe dezvaluri referitoare la Traian Basescu.

SRS il ataca din nou pe Basescu: A folosit in campanie 7 milioane de euro, bani negri (Video)

Senatorul a facut publice mai multe documente, despre care acesta a spus ca demonstreaza faptul ca presedintele s-a folosit de "bani negri" in campania electorala din 2004. El a mentionat ca, la acea vreme, in contul bancar al Aliantei DA au fost sapte milioane de dolari din strainatate.

Apoi, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a precizat ca documentele prezentate de SRS sunt false. Procurorii au constatat ca operatiunile mentionate "nu sunt reale" si nu au fost efectuate, dupa ce Oficiul pentru Spalarea Banilor s-a autosesizat in acest caz.

Parchetul General: Acuzatiile lui SRS despre banii negri din campania lui Basescu sunt false

"Concluziile verificarilor vor fi avute in vedere la solutionarea cauzei, care in prezent este in faza actelor premergatoare", se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Ministerului Public.

Basescu, prima reactie in scandalul banilor negri din campanie: SRS e un mincinos prost

In plus, presedintele a declarat, joi seara, ca Sorin Rosca Stanescu este "un mincinos prost", care "nu duce falsul pana la capat". Mai mult, presedintele l-a dat in judecata pe parlamentarul liberal pentru afirmatiile la adresa sa.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Crin Antonescu excludere SRS, #SRS exclus PNL, #Crin Antonescu SRS dat afara, #scandal SRS Basescu, #Rosca Stanescu dat afara partid , #senator