Război între miliardari. Sorin Ovidiu Vîntu îl atacă dur pe Ion Țiriac. "Când deschide gura să spună ceva util”"

Joi, 12 Ianuarie 2023, ora 15:05
3446 citiri
Război între miliardari. Sorin Ovidiu Vîntu îl atacă dur pe Ion Țiriac. "Când deschide gura să spună ceva util”"
Ion Țiriac

Sorin Ovidiu Vîntu a dat de pământ cu Ion Țiriac din cauza unor declarații făcute de fostul tenismen.

Țiriac s-a luat de românii care nu vor să-și plătească taxele și impozitele către stat.

"În 32 de ani nimeni nu a fost în stare să educe acest popor în cele mai simple lucruri care există. Statul e cel mai sărac român care există în lumea asta. Statul nu are bani, populația trebuie să muncească, să aibă succes, să se învârtă economia, să dea bani statului și apoi, statul să faca totul pentru populație. Începând cu autostrăzi, până la trenuri. N-am simplificat treaba la taxe.

N-am știut să îi spunem românului de ce… dacă eu și în ziua de astăzi am foști colegi care mă întreabă: De ce să plătesc taxe? Pentru că fără taxe acest stat nu are niciun ban! Nu e vorba de miliardarii care nu plătesc taxe", a fost declarația lui Ion Țiriac care l-a enervat la culme pe Vîntu.

Acum, Sorin Ovidiu Vîntu i-a replicat lui Țiriac după toate aceste declarații.

"Am vrut să comentez o afirmație făcută de domnul Ion Țiriac, care era cumplit de revoltat că nația română nu a fost educată să-și plătească taxele și impozitele.

Domnul Ion Țiriac e la o vârstă la care ar trebui să fie mai puțin preocupat de imaginea proprie și când deschide gura să spună ceva util pentru tineri, pentru taică-tu, pentru bunică-ta. Domnul Țiriac trebuia să se întrebe de ce nu sunt educate companiile străine să-și plătească taxele și impozitele în România și își optimizează fiscal toate veniturile, astfel încât statul român ia praful de pe tobă.

Domnul Ion Țiriac ar trebui să fie preocupat de ce face statul cu banii pe care voi, amărâții, îi plătiți. Cam asta ar trebui să fie preocuparea unui om de calitate. Să știi, generație, că în legislația română există foarte multe oportunități, foarte multe lacune prin care poți optimiza fiscal firma astfel încât să plătești cât mai puțin la stat pentru că statul își bate joc de banii tăi.

Pentru personale fizice există o grămadă de modalități prin care poate plăti mai puțin la stat taxe și impozite, la ANAF. Dacă vreodată cineva are nevoie îl pot ajuta gratis", a spus Sorin Vidiu Vîntu pe rețelele de sociazare.

Ion Țiriac a plecat de la meciul Irinei Begu. Cât de aproape a fost românca de o mare victorie, contra unei favorite
Ion Țiriac a plecat de la meciul Irinei Begu. Cât de aproape a fost românca de o mare victorie, contra unei favorite
Tenismena Irina Begu (128 WTA), revenită recent în circuit după 7 luni de pauză, a trecut pe lângă o mare victorie în turul secund al turneului WTA 1000 de la Madrid. Astfel, Irina Begu a...
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Tenismanul maghiar Marton Fucsovics a câştigat titlul în proba de simplu a turneului Ţiriac Open (ATP 250), găzduit de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală şi dotat cu premii totale...
#Sorin Ovidiu Vintu, #Ion Tiriac, #taxe si impozite , #stiri Ion Tiriac