Vintu: SRI si-a facut partid, a vrut sa-si faca televiziune

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 17:583978 citiri
Vintu: SRI si-a facut partid, a vrut sa-si faca televiziune

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a declarat, la iesirea de la Tribunalul Judecatoriei Sectorului 1, unde a avut o infatisare in procesul intentat de Sebastian Ghita pentru santaj, ca Serviciul Roman de Informatii are un partid si ar dori sa aiba si o televiziune.

Intrebat daca si-a indeplinit obiectivele cu Realitatea TV, Vintu a spus "obiectivul a fost indeplinit cand am facut actul de vanzare. Si apropo, SRI, dupa ce si-a facut partid, a vrut sa-si faca si televiziune. Si ii doresc succes", a spus Vintu.

El a mai acuzat si complicitatea SRI si Parchetului la tentativa de asasinat impotriva sa, dar si a Politiei la "escrocheria" lui Sebastian Ghita.

Elan Schwartzenberg: Udrea n-o sa ma caute in 2012, il cauta pe Vintu

"Daca la termenul trecut ati vazut complicitatea domnilor Codlea si Maior, capii SRI, a doamnei Kovesi si domnului Iacob, sefii Parachetului la tentativa de asasinat asupra mea, la acest termen v-am facut dovada complicitatii Politiei Romane la escrocheria domnului Ghita", a mai spus fostul patron al Realitatii TV.

Vintu a fost la tribunal in cazul acuzatiei de santaj a lui Sebastian Ghita, managerul Realitatii TV, care spune ca acesta l-a amenintat si i-a cerut bani pentru a nu rezilia contractul de management. Omul de afaceri l-a acuzat, in repetate randuri, pe Ghita ca ar fi "omul SRI".

Bogdan Chireac, despre Vintu: I-am spus "Gresutule", esti minunat

Saptamana trecuta, Elan Schwartzenberg, cel care a cumparat Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vintu, a preluat emisia postului, intr-o mutare-surpriza. Ziaristii ramasi fideli managerului postului, Sebastian Ghita, emit acum pe frecventa unui alt post, RTV.

Mai multi comenatatori, dar si oameni politici precum Elena Udrea, au spus ca in spatele lui Schwartzenberg se afla tot Vintu.

Udrea: Presedintele CNA sa-si dea demisia