Stenograme Vintu-Ghita: Dupa ce ai sa ai tot corpul cu rani sangerande, o sa intelegi

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 17:28
6323 citiri
Stenograme Vintu-Ghita: Dupa ce ai sa ai tot corpul cu rani sangerande, o sa intelegi
Foto: Arhiva

Dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat ca l-a santajat pe patronul Asesoft Sebastian Ghita contine interceptari care cuprind dialoguri incredibile dintre cei doi.

Cateva fragmente prezentate de cotidianul Adevarul releva limbajul vulgar folosit de cel despre care un cunoscut poet spunea ca este "un fin literat", dar si amenintarile explicite la adresa lui Ghita.

Fragmente din interceptarile realizate de procurori in 20.04.2011:

"S. O. VINTU: Eu nu-mi bat joc de banii oamenilor, nu fur banii oamenilor, nu-mi bat joc de ei, e dreptul tau, banii tai. Deci ti-am dat, iubitul meu prieten, tot ce nici macar nu ti-ai dorit, inclusiv CA-ul. Mai mult decat atat, iubitule, n-am ce sa-ti mai dau. Daca ma mai f... la cap cu stari de nesiguranta, bai, termina-te dracului, ca nu vreau sa-ti fac ceva. Mie imi convine ca cineva sa nu doarma noaptea de grija salariilor.

S.G.: Da.

S. O. VINTU: Pai si atunci de ce? Bai, baiatule, tu crezi ca ma f... in propriul c... cu propria p.... ?

S.G.: Nu, dar....

S. O. VINTU: Eu am reactionat doar cand am avut senzatia ca vrei sa iei ce nu-i alt tau, atat.

S.G.: N-am ce sa iau si am mai zis-o inca o data, de-aia a fost o senzatie....

S. O. VINTU: Copilu', a fost singura data cand am reactionat, cu duritate, intr-adevar, ca sunt un tip dur, nu sunt dus la biserica, dar am reactionat doar in momentul in care m-am simtit amenintat, in rest mi-am vazut de ale mele.

........

S.O.VINTU: Vezi-ti doar de business!

S.G.: Pai, nu m-am bagat.

S.O.VINTU: Ca-ti rupem gatul ori gruparea mea, ori gruparea lui C. iti rupem gatul daca ne-ncurci, daca vom considera ca ne-aduce un avantaj strategic in razboiul nostru, ca la..... ........ Prietenul meu, pustiule, ti-am spus ca vreau sa te cresc. Nu mai am aceasta intentie dupa intamplarile din ultima vreme, dar macar un sfat dezinteresat iti dau. Nu te baga intr-un razboi care nu iti apartine. Nu stii, habar n-ai despre ce e vorba, cine e in chestia asta, care sunt regulile unui joc de genul asta. Nu le stii. Ai sa ai nevoie de un 20 de ani sa le inveti.

S.G.: Mai invat.

S.O.VINTU: Nu, asta nu se invata in doua zile, in doua luni, in doi ani.

S.G.: Mai invat.

S.O.VINTU: Nu se invata in timp scurt. Dupa ce ai sa ai tot corpul brazdat de cicatrici, cu rani sangerande pe tine, dupa aia o sa intelegi si tu cum se joaca un joc d-asta. E fara mama, fara tata si fara prizonieri".

Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat vineri pe Sorin Ovidiu Vintu la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj la adresa patronului Asefost Sebastian Ghita, dar decizia a fost atacata cu recurs la Curtea de Apel.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Vintu Ghita arestat santaj, #stenograme Vintu Ghita , #arestat