Procesul lui Vintu, amanat pana la 20 mai

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 09:22
2874 citiri
Procesul lui Vintu, amanat pana la 20 mai

Procesul in care Sorin Ovidiu Vintu este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa a fost amanat, vineri dimineata, urmand sa fie reluat la data de 20 mai.

Instanta a decis amanarea judecarii procesului, dupa ce a constatat lipsa dosarului de fond care se afla la Curtea de Apel Bucuresti, unde urma sa se judece recursul lui Sorin Ovidiu Vintu impotriva unei decizii din martie a Tribunalului Bucuresti prin care i s-a respins cererea de a pleca pentru o perioada de timp din tara, la Viena, pentru tratament.

La termenul de vineri al procesului, Sorin Ovidiu Vintu nu a fost prezent.

Unul dintre avocatii lui Vintu a declarat, pentru Realitatea TV, ca Nicolae Popa, care a ajuns in Romania in noaptea de joi spre vineri, urmeaza sa fie audiat in calitate de martor, in acest dosar.

Popa a ajuns la Bucuresti, pe un aeroport privat din nordul Capitalei, in jurul orei 02:20, la bordul unei aeronave Galaxy G 200, inchiriata de statul roman de la firma Tiriac Air.

Pentru aducerea lui in tara, statul roman a cheltuit 125.000 de euro.

Nicolae Popa a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti, in 2006, la 15 ani de inchisoare pentru inselaciune, alaturi de Ioana Maria Vlas, decizia ramanand definitiva in 2009.

Nicolae Popa a ajuns la Bucuresti, in arestul Politiei Capitalei

Vintu si Cezar, cercetati in libertate pentru santaj

Intr-un alt proces, cel legat de scandalul cu Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost retinuti, miercuri seara, pentru 24 de ore, fiind cercetati de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul PICCJ pentru santaj. Cei doi si-au petrecut noaptea in Arestul Politiei Capitalei.

Vintu a plecat acasa, pana la pronuntarea verdictului: Ma intorc, daca e cazul

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar vor fi cercetati in libertate pentru santaj, a decis joi seara Judecatoria Sectorului 5, care a respins propunerea Parchetului General de arestare preventiva a celor doi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#proces Vintu amanat, #proces Sorin Ovidiu Vintu, #proces Vintu Ghita , #procese
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
Mafia la mafie trage :))) Mascarada. Retinerea lui Vantu si cererea procurorilor de arestare a lui au fost de-o imbecilitate fara margini. Vantu face rating iar Basescu fraydeaza alegerile din 2012. Buna treaba !