Judecatorul din dosarul Vintu, recuzat

Marti, 22 Martie 2011, ora 18:18
1934 citiri
Judecatorul din dosarul Vintu, recuzat

Tribunalul Bucuresti a admis, marti, cererea de recuzare a judecatorului Camelia Bogdan, facuta de avocatul lui Octavian Turcan in dosarul in care a fost trimis in judecata si omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, astfel ca dosarul urmeaza sa fie repartizat aleatoriu unui alt complet de judecata.

La termenul de luni al procesului in care au fost trimisi in judecata oamenii de afaceri Octavian Turcan si Sorin Ovidiu Vintu, precum si soferul celui din urma, Alexandru Stoian, avocatul lui Turcan a depus o cerere de recuzare a judecatorului Camelia Bogdan, pe motiv ca aceasta s-ar fi antepronuntat pe fondul dosarului prin motivarea pe care a facut-o cu privire la respingerea unei cereri a acestuia de a parasi tara pe o perioada limitata de timp.

Cererea de recuzare a fost judecata marti de Tribunalul Bucuresti, care a admis-o, astfel ca dosarul urmeaza sa fie repartizat aleatoriu, miercuri, unui alt complet de judecata.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata, pe 12 octombrie 2010, de procurorii Parchetului General, pentru favorizarea infractorului, in dosarul privind fuga din tara a lui Nicolae Popa, alaturi de Octavian Turcan si de Alexandru Stoian.

Vintu si Stoian sunt acuzati ca l-au sprijinit pe Nicolae Popa, facand demersuri pentru ingreunarea procedurilor de extradare din Indonezia, potrivit Parchetului General.

Din probele administrate in cursul urmaririi penale a reiesit ca, in perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, Sorin Ovidiu Vintu a transmis din totalul sumei anuale de 200.000 de euro, convenite cu Nicolae Popa, doua transe de 50.000 de euro, respectiv 20.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Ovidiu Vintu proces, #Sorin Ovidiu Vintu judecator , #procese
Comentarii
Poza nightmare
nightmare
rank 5
pe cat puneti pariu ca dosarul va ajunge si la Viorica Costiniu????!!!!.......))))))..sau poate la Mona Pivniceru.!!