Inregistrarea care l-a bagat pe Vintu in arest: Am impuscat sute de racketi (Audio)

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 23:15
13213 citiri
Inregistrarea care l-a bagat pe Vintu in arest: Am impuscat sute de racketi (Audio)
Foto: Arhiva

Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a facut publica, miercuri seara, convorbirea cu Sorin Ovidiu Vintu, pe baza careia afaceristul a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de santaj si amenintare cu moartea.

Inregistrarile dezvaluie cum Sorin Ovidiu Vintu ii marturiseste lui Ghita ca a omorat "racketi".

Vintu, retinut pentru 24 de ore, pentru santaj

"Discutam acum ca intre doi baieti, doi golani: unul batran si unul tanar", este replica cu care a debutat discutia dintre cei doi, care a avut loc intr-o benzinarie, pe data de 2 aprilie, anunta Realitatea Tv.

Vintu: Eu ti-am dat doua lectii. Te-ai bazat pe forta. Ti-am aratat ca te p.. pe forta ta la c... Ma p.. pe tine si pe forta ta. Tu vii dintr-o lume cinstita, ordonata, o lume civilizata. Ai tai au fost ok.

Ghita: Da.

Vintu: Eu vin dintr-o mahala tiganeasca, vin din parnaie, vin din contrabanda.... Eu am facut eforturi disperate sa nu ma dau in fapt, de unde vin si ce sunt. Prietenul tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul ca sa-i impusc racketii care au vrut sa invadeze teritoriul Romaniei. Si am impuscat sute, nu zeci. Si cand spun impuscati, ma refer la propriu. Eu discut clar, nu mi-e teama ca ai ceva la tine. Ma doare in p..a. Acum discutam doar intre noi. Deci pe chestii de forta si cu tigani, prietene... asculta-ma cu atentie... am condus toata reteaua de bulibasi din Romania, lucrau pentru mine. Riscau 25 de ani sau glontul. Furau din fabrici: macarale, alea, alea. Si duceam la italieni. Tu nu stii despre mine nimic. Decat legendele facute de prosti. Ca tine, la modul cel mai serios, am ingropat prin dealurile de prin Moldova.

Ghita: E a treia oara..

Vintu: Initial am vrut sa-ti dau pedeapsa maxima.

Ghita: Sa ma ingropati?

Vintu: Sa dau o lectie tuturor care indraznesc sa ma..

Ghita: Sa ma ingropati?

Vintu: Ba, pustiule! La mine asa ceva nu inseamna ca e politica interzisa. La mine face parte din arsenalul de lucru, cand sunt suparat sau cand am un interes mare de aparat. Eu nu glumesc cu astea. M-am gandit dupa aceea ca ai venit cu inima deschisa. Fii atent aici. Ti-au suierat gloantele pe la urechi? Ma refer la propriu. Cand ai vorbit de moarte ti-am spus sa nu vorbesti de ce nu stii. Deci batrane, la propriu m-am gandit!

Ghita: Eu nu!

Vintu: Da tu ai venit cu inima deschisa".

Acesta este dialogul purtat de Sorin Ovidiu Vintu si managerul Realitatii Tv Sebastian Ghita.

Sorin Ovidiu Vintu isi petrece noaptea in arest - vezi reactii

Inregistrarea ar fi fost facuta chiar de catre Sebastian Ghita, potrivit jurnalistului Catalin Tolontan. Ipoteza a fost infirmata de Corina Dragotescu, care a declarat, in direct, la Realitatea TV, ca sursele ei spun ca inregistrarea a fost facuta de o alta persoana.

Listen!

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Sorin Ovidiu Vintu, #inregistrare Sebastian Ghita, #amenintare moarte racketi , #Realitatea