Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Sorin Oprescu va lucra din nou la Spitalul Universitar?

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 14:34
3238 citiri
Sorin Oprescu va lucra din nou la Spitalul Universitar?
Foto: Arhiva Ziare.com

Sorin Oprescu ar putea lucra la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, au declarat luni surse medicale.

Curtea de Apel Bucuresti i-a admis primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, o cerere de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.

Sorin Oprescu a scapat de arestul la domiciliu (Video)

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, Oprescu are mai multe obligatii, printre care: sa nu depaseasca limita teritoriala a municipiului Bucuresti; sa se deplaseze doar la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, magazine alimentare si farmacii de pe raza sectorului 1 sau unitati spitalicesti din Bucuresti; sa nu se apropie de ceilalti inculpati sau martori din dosar; sa nu exercite functia de primar; sa nu participe la manifestari sportive sau culturale ori la alte adunari publice.

Pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis in judecata alaturi de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Mircea Octavian Constantinescu, directorul Directiei Economice din Primaria Generala, Florin Supeala, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti, Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale, Cristian Stanca (fostul sau sofer), Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti.

Potrivit DNA, de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infractional organizat, constituit de directorul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop savarsirea de infractiuni de coruptie, mai precis dare si luare de mita, din sume provenite din bugetul municipalitatii.

Pe 5 septembrie 2015, Sorin Oprescu a primit la locuinta sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul sau Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de coruptie.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Sorin Oprescu Spitalul Universitar, #Sorin Oprescu scapat arest domiciliu, #Sorin Oprescu control judiciar , #arestat