Sorin Oprescu, unda verde de la judecatori: Poate sa se interneze - ce operatie va suferi

Duminica, 01 August 2021, ora 10:534233 citiri
Sorin Oprescu, unda verde de la judecatori: Poate sa se interneze - ce operatie va suferi
Foto: Arhiva Facebook/Sorin Oprescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti au aprobat, vineri, solicitarea primarului suspendat al Capitalei Sorin Oprescu, de a se interna pentru o saptamana in spital.

Oprescu va fi supus unei interventii chirurgicale la nivelul plamanilor. El nu se va interna imediat, ci va astepta sa vada daca procurorii vor contesta decizia Tribunalului Bucuresti. Ei au termen 48 de ore sa faca asta.

Oprescu se afla in prezent in arest la domiciliu, el fiind cercetat de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, si constituire de grup infractional organizat.

Oprescu a iesit din arest: Bucurestenii sa fie convinsi ca nu-i voi dezamagi niciodata (Video)

DNA: Care sunt noile acuzatii pentru Oprescu si pe cate case s-a pus sechestru (Video)

Potrivit DNA, in perioada 2013 - 2015, un grup bine organizat, la care a aderat si Sorin Oprescu, a infiintat in administratia locala din municipiul Bucuresti un sistem prin care operatorii economici care doreau sa primeasca anumite contracte din partea institutiilor publice aflate in subordinea primarului trebuiau sa remita o parte din profitul brut realizat din executia acelora, cu titlu de mita, unor factori de decizie din institutie.

Consilierul lui Oprescu si-a recunoscut faptele: Am gresit! Vreau sa termin cu acest vis negru

Oprescu face a patra plangere dupa gratii: Toti arestatii sunt injectati cu acelasi ac!

Pe 5 septembrie, Sorin Oprescu a primit la locuinta sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul sau Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de coruptie.

A.S.