Sorin Oprescu, dus de urgenta la spital - UPDATE

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 19:14
9431 citiri
Sorin Oprescu, dus de urgenta la spital - UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu a fost dus de urgenta din arest la spital, luni seara.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, el s-a simtit foarte rau, asa ca a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan". Oprescu tremura foarte tare, arata sursele citate. Cel care a condus Capitala timp de 7 ani sufera de diabet si s-ar fi plans de dureri mari in piept.

UPDATE: Oprescu a stat la spital aproximativ o ora, dupa care a fost dus inapoi in arestul Capitalei.

Starea de rau a lui Oprescu vine pe fondul publicarii de catre Curtea de Apel Bucuresti motivarii in cazul mentinerii arestului preventiv.

Sorin Oprescu, arestat pentru a nu avea cand sa ascunda probe - motivarea judecatorilor

Viorel Mocanu, avocatul edilului suspendat, a confirmat la Digi 24 ca acesta a fost dus de urgenta la spital, insa nu a fost informat care este unitatea medicala cu pricina.

"Eu am fost sa refac grefa cu dumnealui si motivul pentru care am fost in imposibilitate sa fac aceasta grefa a fost acesta. Nu s-a folosit niciunul din serviciile publice, tocmai pentru ca presa sa nu dea buluc. In acest moment nu stim nici afectiunile. Nu pot sa cred ca l-a afectat motivarea Curtii", a declarat Viorel Mocanu.

Motivarea instantei

Judecatorul Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), arata in motivarea deciziei prin care a confirmat arestarea preventiva in cazul lui Sorin Oprescu, ca masura se impune pentru a permite anchetatorilor sa faca o ancheta minutioasa si, in paralel, sa se efectueze si o ancheta economica, dar si pentru a nu-i lasa primarului posibilitatea de a ascunde probe.

DNA: Oprescu avea o relatie "atipic de apropiata" cu seful de la Cimitire

Instanta a apreciat ca luarea unei masuri preventive mai blande in cazul lui Sorin Oprescu ar putea sa genereze o reactie de profunda indignare in randul membrilor societatii sau sa incurajeze conduite similare.

Judecatorul mai noteaza ca luarea masurii arestarii preventive fata de Sorin Oprescu este necesara pentru a garanta buna desfasurare a procesului penal, avand in vedere gravitatea faptei care i se imputa.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.

Santajat de un fost director, Oprescu ii suspecta pe fratii Camataru ca il dau in vileag

Decizia de arestare preventiva a fost contestata de Sorin Oprescu si judecata in 14 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti, de magistratul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Magistratul a mentinut decizia din 6 septembrie a Tribunalului Bucuresti, Sorin Oprescu ramanand in arest preventiv.

Sorin Oprescu a fost suspendat din functia de primar general al Capitalei, in 15 septembrie, dupa decizia definitiva de arestare preventiva. Consiliul General al Municipiului Bucuresti l-a desemnat pe Stefanel Marin (UNPR) in functia de primar interimar.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Oprescu dus spital, #Oprescu spital , #arestat
Comentarii
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5
pai voi ati suporta asemenea schimbare ? de la luxul viloaiei la
C
Cronos
rank 3
"Oprescu tremura foarte tare" Semne de sevraj!! De cateva zile n-a