Sorin Oprescu, din nou la spital - ce problema acuza

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 21:48
3945 citiri
Sorin Oprescu, din nou la spital - ce problema acuza
Foto: Ziare.com

Unul dintre avocatii primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, spune ca politicianul va fi supus unei investigatii amanuntite, miercuri, la Fundeni, privind nodulul de la plamani.

"La 12.30 va fi suspus unei investigatii foarte amanuntite cu privire la nodulul de la plaman. Maine, la 9.30, va fi transferat la Fundeni", a spus Alexandru Chiciu, citat de B1 Tv.

Oprescu va ajunge din arest la o clinica particulara. Iata de ce

Sorin Oprescu si-ar fi administrat mai multa insulina decat avea nevoie - surse

De asemenea, acesta a subliniat ca s-a depus marti o solicitare suplimentara privind inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai usoara si ca au aparut elemente noi, favorabile strategiei de aparare.

Sorin Oprescu, plimbat de la un spital la altul

Sorin Oprescu, transferat din arest la Spitalul Fundeni (Video)

Sorin Oprescu, care pana acum a avut nevoie de mai multe controale si interventii medicale, in mai mult de cinci saptamani de arest preventiv, a avut probleme din cauza diabetului sau a unor afectiuni ale inimii.

Oprescu, dus la spital de mai multe ori intr-o luna de arest

Pe 28 septembrie, Oprescu a fost supus unei interventii medicale la nivelul inimii, in urma careia medicii au stabilit ca acesta nu a fost in pericolul de a face infarct.

Anterior, dupa circa o jumatate de luna de arest preventiv, primarul suspendat al Bucurestiului a acuzat dureri la nivelul inimii si a fost dus de urgenta la Spitalul Sf. Ioan, intorcandu-se dupa aproximativ o ora in arest. A doua zi, acesta a fost transportat cu masina politiei din nou la spital, pentru investigatii suplimentare.

Apoi a cerut sa fie internat la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicul sau curant, dar nu a primit aprobarea, ci i s-a permis ca unul dintre medicii ceruti de avocatii sai in documentul oficial sa vina la cabinetul de la Politia Capitalei.

Oprescu, la spital: E supus unei interventii medicale la nivelul inimii

Aparatorii primarului suspendat au acuzat ca i se incalca dreptul la ingrijire medicala astfel ca, urmatoarea zi, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a sesizat din oficiu si a cerut o ancheta la arestul Politiei Capitalei. In urma acestei anchete, Ciorbea a decis ca Oprescu "trebuie internat" la spital si tinut sub supraveghere, la sectia Cardiologie, pentru ca poate face oricand un infarct.

Tot pe 30 septembrie, Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea procurorilor DNA, prelungind cu inca 30 de zile arestul in cazul lui Sorin Oprescu.

De ce nu a fost eliberat Sorin Oprescu: Viata lui nu este in pericol in arest

Vineri, un judecator al Tribunalului Bucuresti a explicat motivul pentru care Oprescu nu a fost eliberat din arest prin faptul ca viata acestuia nu este pusa in pericol.

Sorin Oprescu ramane dupa gratii - arestul preventiv, prelungit (Video)

Concluziile medicilor care l-au operat pe Oprescu - nu a fost niciodata in pericolul de a face infarct (surse)

Oprescu a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.

Decizia de arestare preventiva a fost contestata de Sorin Oprescu si judecata in 14 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti, de magistratul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Magistratul a mentinut decizia din 6 septembrie a Tribunalului Bucuresti, Sorin Oprescu ramanand in arest preventiv si fiind suspendat din functie, din 15 septembrie.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Sorin Oprescu spital, #Sorin Oprescu nodul spital, #Sorin Oprescu Fundeni, #Sorin Oprescu arestat preventiv , #arestat