Rares Bogdan, mesaj pentru Oprescu: Pregateste patul pentru odrasla ca vine sa-ti tina de urat!

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 21:56
14926 citiri
Rares Bogdan, mesaj pentru Oprescu: Pregateste patul pentru odrasla ca vine sa-ti tina de urat!
Foto: Realitatea Tv

Jurnalistul Realitatea Tv Rares Bogdan, al carui nume a fost mentionat de primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu in fata judecatorilor, spune ca nu l-a avertizat niciodata pe acesta fata in fata in legatura cu o posibila arestare a sa, ci chiar in direct, in emisiunile pe care le realizeaza.

Acesta a prezentat la inceputul emisiunii Jocuri de Putere de luni seara fragmente din doua interventii la postul la care lucreaza in care avertiza, printre altele, ca "daca domnul Moni (Solomon Wigler, fost consilier al lui Oprescu, n.red.) vorbeste, Oprescu dispare". Solomon Wigler a fost si el arestat preventiv pentru fapte de coruptie.

Cum apar numele lui Rares Bogdan si Cozmin Gusa in dosarul Oprescu - document din instanta

Apoi Rares Bogdan a inceput sa povesteasca cum si unde l-a intalnit de-a lungul timpului pe Oprescu.

"Azi dimineata, pe la 11 si ceva, ma gandeam ca e atat de multa liniste, de vreo doua trei luni nu am mai fost in centrul atentiei, oare de ce? Si-a intors Dumnezeu fata de la mine? Se pare ca nu! Le multumesc celor care contribuie la notorietatea mea, dar nu-i nevoie, mi-e de ajuns, sunt destul de cunoscut.

Nu-l cunosc pe Oprescu personal, l-am avut invitat de doua ori in emisiune si am baut in aceeasi cladire apa. Nici n-am numarul de telefon al lui Sorin Oprescu, cu Oprescu n-am baut niciodata nici macar o cafea.

Era logic sa fie arestat. Le-am spus aceleasi lucruri si lui Chiliman, si celor din grupul lui Gruia Stoica, Dan Radu Rusanu...", a spus Rares Bogdan.

Reactia lui Rares Bogdan, dupa ce numele lui a fost invocat de Oprescu in instanta

Acesta a continuat sustinand ca are informatii ca Sorin Oprescu ar incerca sa faca o intelegere cu procurorii, promitand ca spune tot ce stie daca fiul sau scapa de arest.

"Legat de dl Oprescu, am vazut o duioasa aplecare spre a-mi face cineva publicitate si am mai vazut pe unii de isi freaca mainile auzind ca Oprescu, marele doctor spagar, spune tot. Am inteles ca asta negociaza, ca spune tot ca sa-l salveze pe fiul sau, Mircea. (...)

Domne', nu ne opreste nimic, credeti-ne! Cu siguranta reactia asta perversa a doctorului batran si depravat care a prostit sute de mii de oameni ascunde o frustrare uriasa. Frustrarea omului care a vazut ca Realitatea si Jocuri de Putere nu am ezitat sa prezentam toate faptele de vitejie ale caracatitei asteia patronate si de Oprescu, si de fiul sau.

Orice ar zice penalul asta arestat in beci nu conteaza. Primarul asta spaga nu se poate lauda ca a baut cu mine nici o cafea sau un pahar cu apa, nici macar in aceeasi cladire. Sigur, a baut de doua ori cand a fost invitat la emisiune...

Ce-i transmit eu doctorului Oprescu, care am inteles ca are posibilitatea de a urmari emisiunea, sa-i pregateasca un pat odraslei sale. Iar o sa spuna ca l-am avertizat. Pregateste patul pentru odrasla pentru ca va veni sa-ti tina de urat! Mirciulica va fi acolo aproape, in viteza majora. Dar inaintea odraslei sa vina toti directorii din primarie care vad ca acum respira usurati. Inteleg foarte repede semnalele si nicio problema, dar nimic nu ma poate face sa stau pe burta si mai ales in umbra", si-a incheiat discursul Rares Bogdan.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, ar fi primit informatii despre ancheta DNA de la diferite persoane, printre care si moderatorul TV Rares Bogdan, se arata in motivarea decizii Curtii de Apel Bucuresti privind arestarea pentru 30 de zile a edilului.

Potrivit motivarii citate, Sorin Oprescu primea aproape in fiecare zi, la primarie, in cei 7 ani de mandat, vizita unei persoane care ii spunea ca a doua zi o sa fie arestat.

De ce a fost arestat Sorin Oprescu: Procurorii au interceptari si inregistrari video si audio cu edilul (Video)

In ultima vreme, cei de la care veneau aceste zvonuri erau dati afara, iar Oprescu a sustinut, in fata instantei, ca Rares Bogdan avea "informatii pe surse" de la DNA, pe care i le oferea. De asemenea, si Cozmin Gusa ii transmitea astfel de zvonuri edilului.

De asemenea, in motivare se mai arata ca, in urma cu doua saptamani, presedintele PNL al Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, i-a transmis ca "i se pregateste ceva", insa Sorin Oprescu sustine ca nu l-a crezut nici pe acesta. Edilul a mai spus ca nu a cerut niciodata bani si ca i-a dat afara pe cei care nu respecta legea, dar si ca pleaca de la primarie cel mai devreme la ora 21:30.

Sorin Oprescu, dupa gratii - Drumul de la flagrant delict la arest

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Rares Bogdan Oprescu arest avertizat, #Rares Bogdan reactie Oprescu , #arestat