Raicu (PDL): Columbeanu si Donald Duck, mai buni primari ca Oprescu

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 19:04
1313 citiri
Raicu (PDL): Columbeanu si Donald Duck, mai buni primari ca Oprescu
Foto: Arhiva

Viceprimarul general al Capitalei, Romeo Raicu, a declarat intr-un interviu ca primarul general, Sorin Oprescu, e un "ipocrit" care "minte cum respira" si ca nu doar Irinel Columbeanu ar fi un edil mai bun ca acesta, ci si personajul de desene animate Donald Duck.

"Ca sa spun sincer, Nicusor Dan si Irinel Columbeanu ar fi primari mai buni decat Sorin Oprescu. Si Donald Duck din desenele animate ar fi un primar mai bun ca Sorin Oprescu. Oprescu, nu numai ca nu a facut nimic, a reusit sa strice enorm. Stiu ca mai sunt multi bucuresteni 'sedusi' de farmecul lui de 'mitic'. Viata, insa, va arata ca am avut dreptate.

Cu siguranta, insa, candidatul PDL Bucuresti va fi cel care va castiga batalia electorala din toamna. Pe de o parte, pentru ca este cel mai important partid din Capitala si singurul cu o strategie pentru Bucuresti", a spus Raicu.

Consilierul PDL l-a acuzat pe Oprescu si de lipsa totala de interes pentru soarta bucurestenilor, intrucat Capitala risca sa ramana fara caldura, iar el pleca in vacanta in Grecia.

"Nu cred ca a existat, dupa Revolutie, un primar general mai putin interesat de soarta Bucurestiului decat Sorin Oprescu. Gradul sau de iresponsabilitate este maxim. Atat de preocupat a fost Oprescu ca Bucurestiul poate sa ramana fara caldura, ca imediat ce a sesizat, cu patetismul care-l caracterizeaza, SRI si CSAT, a si plecat in concediu, la mare, la soare, cat mai departe de Romania, in compania grecului alaturi de care capuseaza spitalele Bucurestiului.

(...) Exista riscul ca ELCEN sa fie nevoita sa opreasca furnizarea agentului termic, tocmai pentru faptul ca primarul general a decis sa taie in mod sistematic, in ultimii trei ani, bani de la RADET, inclusiv la ultima rectificare bugetara. ELCEN, neprimind banii pentru energia termica furnizata, nu si-a putut plati furnizorii de gaze naturale. Acestia sunt cei care ameninta cu taierea gazului. Oprescu a reusit, in doar trei ani de mandat, "performanta" de a creste datoria RADET de la doar 83 milioane de euro la 250 milioane de euro", a mai afirmat Raicu.

El sustine si ca Sorin Oprescu e un "mare ipocrit", atunci cand spune ca nu e sprijinit de Consiliul General, dominat de PDL.

"Am sa repet o afirmatie pe care am mai facut-o. Niciun primar de dupa 1989 nu a avut sprijinul pe care Sorin Oprescu l-a avut din partea actualului Consiliu General. Si asta nu pentru ca domnia sa ar fi meritat acest sprijin, ci pentru ca proiectele introduse in Consiliu erau proiecte ale PDL, absolut necesare orasului. Vom sustine in continuare toate initiativele primarului general care sunt utile pentru Capitala.

(...) Desi nu a initiat si nu a finantat niciunul dintre marile proiecte la care astazi taie panglica, Sorin Oprescu si le aroga fara sa clipeasca. Toate nerealizarile - caldura, cainii, transportul in comun -, desi i se datoreaza 100%, sunt aruncate cu nonsalanta catre Consiliul General, catre primarii de sectoare si catre Guvern, iar mai nou si catre SRI si CSAT. Eu personal am o certitudine: Sorin Oprescu minte precum respira", a mai acuzat Raicu.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Oprescu Donald Duck, #Oprescu Columbeanu Duck, #Oprescu Raicu Donald Duck , #primar general