Oprescu: Imi facusem valiza, plecam daca ceda gazonul

Joi, 10 Mai 2012, ora 23:02
3441 citiri
Oprescu: Imi facusem valiza, plecam daca ceda gazonul

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat public, mai in gluma, mai in serios, joi seara, ca avea pregatita valiza pentru a pleca de la Primarie daca in timpul finalei Europa League ar fi cedat din nou gazonul de pe National Arena.

Azi imi permit sa vorbesc, dar ieri (miercuri, ziua finalei - n.r.) aveam emotii (...) E impresionant cand vezi ca toate au functionat. Va spun, verifici de 5 ori becurile alea ca sa poata sa mearga. Si de ce sa va mint, (m-am tot gandit la - n.r.) vechea noastra problema: gazonul. Imi facusem valiza, plecam daca ceda", a declarat Sorin Oprescu intr-o emisiune la Antena 3.

Primarul general a mai povestit si cum i-a linistit Michel Platini, presedintele UEFA, pe oficialii romani in ceea ce priveste gazonul.

"Platini a si ras de noi, mi-a zis ca e normal ca nu a cedat, doar l-au pus ei", a adaugat Oprescu.

Nu stiu unde-i duceam pe astia daca nu terminam Centrul Vechi

Potrivit estimarilor facute de organizatorii finalei Europa League, la Bucuresti au venit circa 30.000 de suporteri spanioli.

Sorin Oprescu s-a declarat multumit de faptul ca a reusit sa finalizeze lucrarile in Centrul Vechi al Capitalei. Edilul a recunoscut ca nu stie ce ar fi facut cei 30.000 de spanioli in Bucuresti daca Centrul Vechi nu ar fi fost amenajat.

"Bine ca am apucat sa termin Centrul Vechi. Nu stiu unde ii duceam pe astia sa aiba si unde manca, sa aiba si crasme unde sa bea, bere binenteles", a precizat Oprescu.

Cei 30.000 de suporteri spanioli au baut, numai in barurile din Centrul Vechi, circa 200.000 de litri de bere.

"Imi spuneau comerciantii din Centrul Vechi: 'Dl Oprescu, noi am comandat in jur de 200.000 litri'! 'Si?' 'Credem ca e prea mult' mi-au spus. Uite ca nu a fost prea mult", a completat Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Sorin Oprescu valiza, #gazon National Arena, #Michel Platini, #bere Centru Vechi , #primar general
Comentarii