Instanta a decis: Sorin Oprescu poate sa ia legatura cu iubita sa

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 19:10
4106 citiri
Instanta a decis: Sorin Oprescu poate sa ia legatura cu iubita sa
Foto: Arhiva Ziare.com

Curtea de Apel Bucuresti a admis vineri o cerere formulata de primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de a i se permite sa ia legatura cu partenera sa de viata, Adriana Nica, de profesie medic.

Sorin Oprescu a fost eliberat din arest preventiv pe 29 octombrie, fiind plasat in arest la domiciliu, iar printre obligatiile impuse atunci de instanta se afla si interdictia de a lua legatura cu partenera lui de viata, care are calitatea de martor in dosar.

In urma cu o saptamana, Sorin Oprescu a explicat ca s-a operat la Institutul "Marius Nasta" si are nevoie de partenera lui, deoarece nu se descurca singur.

"E vorba de a avea pe cineva care sa aiba grija de mine, ca in situatia asta, va dati seama, daca trebuie sa ma duc sa cumpar paine trebuie sa cer voie. E mai complex. E si din nevoia de a avea pe cineva, nu?", declara atunci Oprescu.

Oprescu cere instantei sa poata lua legatura cu iubita: Am nevoie de cineva sa aiba grija de mine

Care sunt acuzatiile

Sorin Oprescu a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.

In acelasi dosar, au fost deferiti justitiei Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane; Mircea Octavian Constantinescu, directorul Directiei Economice din Primaria Generala; Florin Supeala, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti; Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale; Cristian Stanca (fost sofer al lui Oprescu) ; Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti.

Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz si constituire de grup infractional

Potrivit DNA, in perioada 2013 - 2015, un grup bine organizat, la care a aderat si Sorin Oprescu, a infiintat in administratia locala din municipiul Bucuresti un sistem prin care operatorii economici care doreau sa primeasca anumite contracte din partea institutiilor publice aflate in subordinea primarului trebuiau sa remita o parte din profitul brut realizat din executia acelora, cu titlu de mita, unor factori de decizie din institutie.

Pe 5 septembrie, Sorin Oprescu a primit la locuinta sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul sau Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de coruptie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Oprescu iubita inchisoare, #Oprescu iubita arestare , #arestat
Comentarii
Poza cititoru
cititoru
rank 5
Fiindca nici ala nu e de optiunea "aia" sexuala