Avocatul lui Oprescu: Este in stare foarte grava. Nu isi mai simte degetele

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 19:50
6392 citiri
Avocatul lui Oprescu: Este in stare foarte grava. Nu isi mai simte degetele
Foto: Arhiva Ziare.com

Avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiciu, a declarat, miercuri seara, ca primarul suspendat al Capitalei se simte foarte rau si ca nu isi mai simte degetele.

"A fost dus la Spitalul Sf. Ioan, spitalul unde este arondat arestul. Spitalul a spus ca nu are posibilitatea de a monitoriza un cardiac. A reclamat o stare generala de sanatate foarte proasta (...) Nu isi mai simte degetele mainilor. Situatia lui medicala este foarte grava", a declarat avocatul Alexandru Chiciu la Realitatea TV.

Avocatul a precizat ca Oprescu acuza dureri in piep de doua zile.

Sorin Oprescu nu va mai fi dus la Spitalul Militar

Acesta a mentionat ca marti dimineata a fost anuntat ca i-a fost aprobata cererea de transfer la spital, dar ca apoi a fost informat ca se va aduce un EKG portabil pentru monitorizare.

Un alt avocat al lui Oprescu, Viorel Mocanu, a declarat la Antena 3 ca lui Sorin Oprescu ii este interzis accesul la sanantate.

"Acum se simte relativ bine. Ii este interzis dreptul la sanatate, accesul la sanatate. Daca esti suspect iminent de un infarct, nu ai timp sa stai dupa programul sau dupa doctorul care vine cand este sau nu in concediu. (...) Pe partea stanga nu isi simte extremitatile degetelor", a punctat avocatul Mocanu.

Acesta a precizat ca nu se asteptau la un astfel de raspuns din partea autoritatilor.

"Ceea ce s-a intamplat ne-a lasat pe noi, apararea, fara cuvinte. Cabinetul de la arestari este un cabinet ca al unui medic de familie. Doctorul nu este specializat, ci generalist", a punctat avocatul.

Sorin Oprescu ceruse sa fie internat la Spitalul Universitar, al carui director a fost inainte de a deveni edil, pentru a fi consultat de medicul sau curant. Solicitarea sa a fost aprobata, dar pentru Spitalul Militar.

Oprescu a fost dus, luni seara, la Spitalul Sf. Ioan, pentru ca nu s-a simtit bine. A doua zi, marti dimineata, a fost transportat cu masina politiei din nou la spital, pentru investigatii suplimentare.

Sorin Oprescu se afla in arest preventiv fiind acuzat de luare de mita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Oprescu stare grava, #Oprescu nu simte degete, #Oprescu degete , #arestat