Avocatii lui Oprescu nu se lasa: E posibil sa fie internat la un alt spital

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 14:39
3316 citiri
Avocatii lui Oprescu nu se lasa: E posibil sa fie internat la un alt spital
Foto: B1TV

Starea de sanatate a lui Sorin Oprescu s-a degradat in arest, insa primarul suspendat al Capitalei pune dorinta de dreptate mai presus de sanatatea sa, motiv pentru care s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor care decid daca el va ramane in arest preventiv, a explicat avocatul Viorel Mocanu.

Tribunalul Bucuresti judeca miercuri cererea procurorilor DNA de prelungire cu 30 de zile a masurii arestului preventiv pentru Sorin Oprescu, in dosarul in care acesta este acuzat de luare de mita.

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii lui Oprescu, le-a spus jurnalistilor ca acesta si-a dorit "in mod expres" sa fie prezent in instanta pentru a-si sustine punctul de vedere.

"Este posibil sa fie din nou internat, dar la un alt spital, in functie de ce decid medicii", a declarat Viorel Mocanu, subliniind faptul ca starea de sanatate a lui Sorin Oprescu s-a degradat in arest.

Avocatul a precizat ca pana in acest moment nu a fost redactat raportul comisiei medicale dupa externarea lui Sorin Oprescu de la Spitalul Universitar si a dat de inteles ca, in ciuda afirmatiilor aparute in presa, clientul sau nu numai ca nu se simte bine, dar "au fost descoperite afectiuni in forma agravata".

"Nu vorbim de fisa de externare", a precizat avocatul, adaugand ca, in fata judecatorului, clientul sau "si-a sustinut nevinovatia si a spus ca doreste sa fie liber, sa se lupte cu arme egale cu procurorii si coinculpatul".

Concluziile medicilor care l-au operat pe Oprescu - nu a fost niciodata in pericolul de a face infarct (surse)

Oprescu, suficient de sanatos pentru arest: A fost externat si dus inapoi dupa gratii Update

Viorel Mocanu a confirmat faptul ca a existat un incident in timp ce Sorin Oprescu a fost transportat cu duba politiei de la Spitalul Universitar inapoi in Arestul Central. Mai exact, clientul sau a solicitat "respectuos" sa nu i se mai puna catusele, pentru ca "venea dupa o interventie chiar la mana dreapta, la incheietura", dar solicitarea sa a fost respinsa chiar de adjunctul sefului Politiei Capitalei.

In plus, avocatul s-a aratat nemultumit de faptul ca jurnalistii au stiut ora si usa pe care urma sa iasa clientul sau, putand sa il filmeze in direct.

Intrebat daca clientul sau pune mai presus procesul decat sanatatea sa, avocatul a confirmat, spunand ca Sorin Oprescu "este un om foarte luptator" si vrea sa isi dovedeasca dreptatea "cu orice pret".

De asemenea, intrebat daca iubitei clientului sau i s-a refuzat solicitarea de a-l vedea in timpul internarii la Spitalul Universitar, avocatul a confirmat.

"Nu a avut acces absolut nimeni la dansul, decat medicii (...) A stat singur, intr-un separeu, intr-o incapere in care se aflau mai multe persoane. Nu a avut acces prietena domniei sale deoarece se afla sub arest. Doamna doctor lucreaza pe o cu totul alta sectie, apararea i-a explicat de la bun inceput sa nu ia legatura sub nicio forma cu inculpatul arestat preventiv", a declarat Viorel Mocanu.

Avocatul lui Oprescu, detalii din spital: Nu s-a aflat in nicio rezerva de lux, ci cu alti opt oameni

Intrebat cine va decide daca clientul sau va fi din nou internat, acesta a spus ca decizia va fi luata "in functie de concluziile raportului medical", asteptat astazi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Oprescu internat alt spital, #Oprescu iubita internat Universitar , #arestat