Răspunsul lui Sorin Grindeanu după ce a fost întrebat dacă ar mai rămâne la Transporturi după rotativa premierilor sau ar prefera să preia șefia Camerei Deputaților

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 20:47 3607 citiri
Ministrul Transporturilor susține că a fost convins cu greu să intre în Guvern FOTO Facebook / Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a fost întrebat miercuri, 25 ianuarie, dacă, după rotativa premierilor din mai, ar prefera să rămâna la conducerea Ministerului Transporturilor sau să preia șefia Camerei Deputaților.

”Doar dintre acestea două? Nu ştiu. Fiecare dintre cele două funcţii are provocările de rigoare sau specifice funcţiei respective. Pot să vă spun aşa - că, oriunde sunt şi am votul colegilor mei, încerc să îmi fac cât mai bine treaba. În niciun caz nu vreau să facem un capăt de ţară, chiar dacă spuneaţi că e şansa de a se inaugura 100 km pe an, minim, mizele sunt mult mai mare decât acestea. Asta nu înseamnă că nu trebuie să se întâmple, indiferent de cine e ministru, să nu creem aceste premise”, a declarat Sorin Grindeanu la Prima News.

Întrebat dacă şi-ar dori alt minister, în cazul în care nu va ocupa acelaşi portofoliu în Guvern sau să preia şefia Camerei Deputaţilor, social-democratul a răspuns: ”Nu. Exclus”

”Şi aşa colegii mei, şi în special Marcel Ciolacu, au dus o muncă de convingere destul de asiduă să intru în Guvern, în noiembrie 2021. Am înţeles să intru, să îmi fac treaba cât de bine pot, dar nu”, a completat Grindeanu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
S
Stan
rank 1
Când ii vezi rânjetul ăla cretinoid, parca-ti vine sa-l lași știrb!
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5