Sorin Grindeanu, exclus oficial din PSD, critica deciza conducerii bicefale a filialei PSD Timis

Joi, 20 Iulie 2017, ora 23:42 5175 citiri
Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus oficial din PSD, dupa ce, la sediul organizatiei Timis ar fi ajuns documentele de excludere din partid a acestuia.

Astfel, secretarul de stat din Ministerul Invatamantului, Petru Andea, va fi cel care va coordona activitatea PSD Timis, insa cu ajutorul unui coleg din Arad, transmite Mediafax.

"Asa mi s-a comunicat de catre secretarul general al PSD, domnul Neacsu (Marian Neacsu - n.red.). Nu am avut nicio alta discutie inainte cu domnul Dragnea. M-a chemat domnul Neacsu si mi-a spus ca asta a hotarat conducerea PSD. Am zis multumesc frumos.

Sunt inca la Bucuresti, la minister. Nu singur, ci cu domnul Caprar (Dorel Caprar, presedintele PSD Arad). Maine o sa trec pe la filiala sa vad daca a ajuns si hartia cu excluderea lui Sorin Grindeanu. Am inteles ca de luni a fost trimisa. O luam incet, incet. cu binisorul. Eu sunt vicepresedinte al filialei", a spus Andea.

Acesta a fost deputat PSD in perioada 2000-2008 si 2012-2016.

In replica, Sorin Grindeanu a acuzat ca PSD Timis va fi condusa din "una dintre cele mai slabe organizatii din tara", respectiv Aradul.

"In 2016, pentru prima oara, organizatia care in 2014 mi-a acordat un vot de incredere, PSD Timis, a castigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid si, cel mai important, este un rezultat care a aratat modul in care PSD Timis a reusit sa se apropie de oameni prin implicare si respect.

PSD a decis astazi sa puna in fruntea Organizatiei Timis a Partidului Social Democrat o conducere bicefala. Nicio decizie, insa, luata de actuala conducere nu ma va determina sa accept, ca membru de 21 de ani, ca partidul trebuie sa fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizatii PSD din tara, lucru confirmat de rezultatele obtinute. Mergem inainte!", a scris pe Facebook Sorin Grindeanu.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News