Primii 40 de km din Drumul Expres Craiova-Piteşti se deschid în 2022. Ministrul Transporturilor: ”Pe tronsonul 1 lucrurile nu merg așa cum trebuie”

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 20:14 4719 citiri
Ministrul Transporturilor a fost în inspecție pe șantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti FOTO Facebook / Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 16 decembrie, că primii 40 de km din Drumul Expres Craiova-Piteşti vor fi deschiși în primul semestru din 2022.

”Am fost astăzi în inspecţie pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti. Pe tronsoanele 2 şi 3 lucrările sunt în grafic. Lotul 4 este în proiectare. Anul viitor, în primul semestru, se deschid primii 40 de km, care vor scoate în sfârşit traficul de tranzit din oraşele Balş şi Slatina”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

Ministrul a precizat însă că, pe tronsonul 1, lucrurile ”nu merg aşa cum trebuie” şi i-a cerut constructorului să se apuce de treabă.

”Acolo avem acelaşi constructor ca şi la Varianta Ocolitoare Timişoara Sud. Ambele proiecte au un stadiu fizic de aproximativ 43%. Trebuie să se apuce de treabă, nu fac muncă patriotică. Sunt contracte pe bani, şi nu puţini”, a mai transmis Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a fost însoțit pe şantierul Drumului Expres DX Craiova - Piteşti - Tronsonul 3 de premierul Nicolae Ciucă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News