Sorin Grindeanu îi amenință direct cu ”cartonașul roșu” pe corupții din domeniul Transporturilor

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 21:054613 citiri
Sorin Grindeanu îi amenință direct cu ”cartonașul roșu” pe corupții din domeniul Transporturilor
Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor FOTO Facebook / Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit marți, 30 noiembrie, despre corupția din domeniu. Aducând în discuție prețurile prea mari ale unor studii, planuri şi hărţi privind infrastructura, prim-vicepreședintele PSD a precizat că el este un om corect și le va acorda direct ”cartonaş roşu” celor care nu vor fi corecţi.

”Nu sunt organ de urmărire penală, dar o să le cer tuturor celor care vor să colaboreze cu mine să fie extrem de corecţi. Eu sunt un om corect, acelaşi lucru îl aştept şi de la ei. Nu există cartonaş galben, e direct roşu. Dacă se întâmplă lucrurile de această manieră - şi pot să o ia ca pe un avertisment, dacă vreţi, ceea ce am spus, pentru că prea mult... Datoria statului, indiferent de guverne, de stânge, de dreapta, de preşedinţii pe care i-am avut în aceşti 30 şi ceva de ani de la Revoluţie, datoria noastră, a statului faţă de cetăţean este imensă, din perspectiva infrastructurii de transport, fie că vorbim de rutier, feroviar şi aşa mai departe”, a declarat Grindeanu, la Antena3, marţi seară, după ce a fost întrebat cum vrea să elimine şpaga şi corupţia din Ministerul Transporturilor.

Ministrul a cerut ”să se întâmple lucruri” în domeniul Transporturilor, nu doar să se vorbească despre ele.

”Trebuie să se întâmple lucruri, nu trebuie să vorbim despre lucruri. În toţi anii aceştia, dacă nu s-au făcut la hărţi şi la planuri şi la studii... Problema e că, dacă desenau ei că voiau ei e una, problema e că au şi costat zeci, poate chiar sute de milioane toate aceste studii care până la urmă să sperăm că vor fi puse în practică”, a mai spus Grindeanu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News