S-au impacat Grindeanu si Dragnea? Fostul premier isi pune cenusa in cap

Miercuri, 23 August 2017, ora 18:24
8830 citiri
S-au impacat Grindeanu si Dragnea? Fostul premier isi pune cenusa in cap
Foto: Arhiva Hepta.ro

Dupa ce, la inceputul verii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, si fostul premier Sorin Grindeanu erau la cutite din cauza ca ultimul refuza sa plece din fruntea Executivului, iata ca cei doi nu lasa sa ii prinda toamna suparati.

Astfel, Grindeanu a povestit, intr-un interviu acordat Stiri pe Surse, ca s-a intalnit recent cu liderul partidului.

Potrivit fostului premier, cei doi au avut "o discutie constructiva si, deopotriva, amicala", in cadrul careia "s-au spus foarte multe lucruri".

"Nu cred ca a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a aratat multa intelegere. Mi-a vorbit despre tinerete si despre tentatii, despre loialitatea fata de partid si despre datoria fata de tara. As zice ca mi-a vorbit parinteste. Sper ca ceea ce s-a intamplat imi va aduce un plus experientei politice, un plus pe care imi doresc sa-l folosesc in continuare in interiorul partidului.

Cand doi oameni maturi care isi doresc stabilitate pentru aceasta tara stau din nou la aceeasi masa, este clar ca isi doresc amandoi un partid puternic si nedivizat care sa guverneze spre binele cetatenilor", a spus Grindeanu.

Acesta si-a pus cenusa in cap atat fata de colegii de partid, cat si fata de Dragnea, explicand ca ar fi trebuit sa aiba o comunicare mai buna cu partidul si a explicat ca a fost convins ca PSD va pierde functia de premier, ceea ce nu s-a intamplat insa.

"Cu certitudine, ar fi trebuit sa am o mai buna comunicare cu partidul din care fac parte, cu toti colegii mei. Nu am avut niciodata intentia de a face rau partidului alaturi de care am castigat alegerile. Va repet, am crezut ca partidul va pierde puterea daca pierde premierul. Am crezut ca presedintele Iohannis nu mai numeste un premier de la PSD.

Regret ca nu am reusit sa am o comunicare mai buna cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, in timpul mandatului meu. In conditiile unui front deschis al partidului cu forte care vor sa-l slabeasca, acest lucru ar fi fost de natura sa ne intareasca. Am sentimentul ca lucrurile puteau fi interpretate si in acest sens, ca o tradare, dar am facut tot ceea ce am facut din motivele pe care vi le-am spus.

Am vrut sa pastrez PSD la guvernare si sa duc guvernarea la capat", a spus Grindeanu.

In cele din urma, intrebat "cine este adevaratul Sorin Grindeanu", fostul premier a raspuns: "Acelasi Sorin Grindeanu pe care l-ati cunoscut - deschis mereu pentru a aduce ceva in plus experientei sale, dispus a invata ceva din aceasta experienta dureroasa. Un Sorin Grindeanu mai intelept".

Daca ati uitat schimburile de replici dintre Grindeanu si Dragnea, din perioada in care fostul premier a refuzat sa demisioneze si a fost dat jos printr-o motiune de cenzura, iata aici cateva exemple:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sorin Grindeanu intalnire Dragnea, #Grindeanu cenusa in cap, #Grindeanu tradare Dragnea, #Grindeanu impacat Dragnea , #Liviu Dragnea