Marea impacare in PSD: Mana dreapta a lui Grindeanu de la Guvern a fost pusa prefect de Tudose

Miercuri, 23 August 2017, ora 20:48 5667 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Fosta sefa de cabinet a fostului premier Sorin Grindeanu, Eva Andreas, este noul prefect al judetului Timis, dupa ce Mircea Bacala a fost numit inspector guvernamental, in urma unor hotarari de guvern adoptate azi.

Guvernul a decis, miercuri, schimbarea prefectului de Timis, astfel ca in locul lui Mircea Bacala a fost numita Eva Andreas, fosta sefa cabinet a lui Sorin Grindeanu.

Eva Andreas, licentiata in Drept si cu o specializare in administratia publica, a fost inspector la Serviciul de Integrare Europeana al Consiliului Judetean Timis si sef al Serviciului Relatii Externe din cadrul aceleiasi institutii.

In perioada in care Grindeanu era prim-ministru, Andreas a fost sefa cabinetului sau. Dupa plecarea lui Grindeanu, ea s-a intors la Consiliul Judetean Timis.

Mircea Bacala, care a fost pana acum prefect de Timis, a fost numit in functia de inspector guvernamental, in urma unei hotarari a Executivului. Bacala a fost prefect in perioada 2009-2012 si din 2016 pana in prezent.

Numirea vine in aceeasi zi in care Grindeanu a confirmat ca a avut o intalnire cu Liviu Dragnea si si-a pus cenusa in cap dupa ce a refuzat sa demisioneze din functia de prim-ministru.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News