Grindeanu se laudă pe Facebook cu ciotul de autostradă inaugurat în Mureș: "Rezultate concrete! Nu festivism!". La comentarii, oamenii îl felicită pe Cătălin Drulă

Luni, 06 Decembrie 2021, ora 14:315319 citiri
Grindeanu se laudă pe Facebook cu ciotul de autostradă inaugurat în Mureș: "Rezultate concrete! Nu festivism!". La comentarii, oamenii îl felicită pe Cătălin Drulă
Ministrul Transporturilor PSD Sorin Grindeanu a fost ironizat de către români FOTO Facebook / Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a transmis luni, 6 decembrie, un mesaj în care se laudă cu deschiderea unui tronson de 4,5 de kilometri de autostradă.

La comentarii, mulți cititori îl laudă pe fostul ministru USR Cătălin Drulă.

Sorin Grindeanu a afirmat pompos în postarea de pe Facebook că prezintă „rezultate concrete”, și nu „festivism”.

„Astăzi se deschide circulația pe autostrada Târgu Mureș-Ungheni. Vorbim de 4,5 kilometri care au profil de autostradă și 4,7 kilometri la profil de drum național cu două benzi pe sens. Rezultate concrete! Nu festivism!”, afirmă Grindeanu pe Facebook.

Cu toate astea, mesajul ministrului a fost ironizat de către români care în comentarii îi mulțumesc fostului ministru USR al Transporturilor Cătălin Drulă.

O parte dintre comentarii:

• „A făcut Cătălin Drulă o treabă extraordinară în cele 9 luni de ministru al Transporturilor cât nu au făcut alții în 31 de ani”

• „Felicitări Ministrul Transporturilor Drulă...adevăratul om din spatele acestor lucrări...restul gargară ieftină”

• „Felicitări Cătălin Drulă! Cu adevărat SINGURUL ministrul al Transporturilor în ultimii 30 ani care a fost ceea ce trebuie sp fie un ministru. Restul...”.

Lotul Târgu Mureş - Ungheni din Autostrada Transilvania a fost dat în circulaţie luni, 6 decembrie, în jurul orei 14.00.

Contractul de execuţie a lucrărilor s-a semnat, în luna mai 2020, pentru 9,2 kilometri pe tronsonul Târgu Mureş - Ungheni, dintre care 4,5 kilometri de autostradă şi 4,7 de kilometri de drum de legătură.

Lucrările au fost executate de compania Strabag, valoarea acestora fiind de 192 milioane de lei.

Anunțul a fost postat și de Asociația Pro Infrastructură pe Facebook:

"De astăzi vom circula pe încă 4,5 km din #AutostradaTransilvania. Se inaugurează mini-lotul din zona Târgu Mureș, inclusiv cei 4,5 km de drum național cu două benzi pe sens care leagă A3 de zona Metro/Azomureș."

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News